به گزارش قم نا به نقل از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم، نصراله بازوند در این باره اظهار داشت: در اجرای مواد 120 الی 129 و ماده 181 قانون کار، گشت های مشترک برخورد با اشتغال اتباع خارجی غیر مجاز از تمامی فعالیت هائی که احتمال اشتغال اتباع بیگانه در آن متصور باشد را بازرسی می نمایند.
وی افزود : در صورتی که کارفرمایان کارگرانی را که دارای پروانه کار نباشند استخدام کنند به استناد بند ج ماده 11 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب27/11/1380 در مرحله اول حداقل پنج برابر دستمزد کارگر، معادل روزانه یک هزار و 187 هزار و 375 ریال مجازات نقدی و در صورت تکرار روزانه تا 10 برابر دستمزد به مبلغ دو میلیون و 374 هزار و 750 جریمه و در صورت عدم تمکین از قانون و پرداخت جریمه به استناد ماده 181 قانون کار محکوم به حبس از 91 تا 180 روز خواهندشد.
وی در ادامه افزود: 18 دفتر کفالت، اقامت و اشتغال اتباع خارجی در استان قم به کلیه اتباع خارجی مجاز و کارفرمایان متقاضی کارگر مجاز خارجی خدمات ارائه می دهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم با اشاره به حوادث کار برای اتباع خارجی که دارای پروانه کار می باشند، گفت : این افراد در صورتی که در کار دچار حادثه شوند با آنها به شکل قانونمند برخورد خواهد شد اما افغان هایی که دارای پروانه اشتغال نباشند، هیچگونه خسارتی به آنها و یا خانواده های آنها تعلق نخواهد گرفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم:
بکارگیری اتباع خارجی بدون داشتن پروانه اشتغال جرم است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم گفت: بکارگیری اتباع خارجی بدون داشتن پروانه اشتغال جرم است و کارفرمایان نباید از کارگران خارجی فاقد پروانه اشتغال استفاده کنند.
اخبار مرتبط :
- گشتهای برخورد با اشتغال اتباع خارجی فاقد پروانه کار در قم فعال میشود
- تفاهمنامه سه جانبه حمایت از مشاغل سبز در قم امضاء شد
- بررسي کاريابي معلولين در قم
- خاطرات تلخ زندگی شخصی علی ربیعی وزیر کار و رفاه اجتماعی
- اتباع بیگانه تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند
- آغاز دهمین آمایش سراسری اتباع خارجی در استان قم
شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com