به گزارش قم نا ، نصراله بازوند باتاکید بر تخلف استفاده از اتباع خارجی بدون پروانه اشتغال در استان اظهارداشت: در همین راستا گشتهای مشترک برخورد با اشتغال اتباع خارجی در قم فعال شدهاند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم با اشاره به اجرای مواد 120 الی 129 و ماده 181 قانون کار در استان عنوان کرد: در همین راستا بازرسی از تمامی فعالیتهایی که احتمال اشتغال اتباع بیگانه در آن متصور باشد در دستور کار گشتهای مشترک برخورد با اشتغال اتباع خارجی است.
وی از فعالیت 18 دفتر کفالت، اقامت و اشتغال اتباع خارجی در استان قم خبرداد و عنوان کرد: این دفاتر به تمامی اتباع غیرایرانی مجاز و کارفرمایان متقاضی کارگر مجاز خارجی خدمات ارائه میدهند.
بازوند حادثه در حین کار برای اتباع واجد پروانه را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: در صورت بروز حادثه برای این افراد براساس قانون با آنها برخورد میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم گفت: اتباع غیرایرانی و افاغنه فاقد پروانه اشتغال در صورت هرگونه حادثهای همیچ خسارتی به آنها یا خانوادههایشان تعلق نمیگیرد.
وی به برخورد قانونی با کارفرمایانی که کارگر فاقد پروانه اشتغال را به کار میگیرند اشاره کرد و افزود: در صورتی که کارفرمایان کارگرانی را که دارای پروانه کار نباشند استخدام کنند به استناد بند ج ماده 11 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب27 بهمن ماه 1380 در مرحله اول حداقل پنج برابر دستمزد کارگر مجازات نقدی و در صورت تکرار روزانه تا 10 برابر دستمزد و در صورت عدم تمکین از قانون و پرداخت جریمه به استناد ماده 181 قانون کار به حبس از 91 تا 180 روز محکوم میشوند.
منبع : تسنیم