کد خبر ۳۹۴۹۶ انتشار : ۴ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۳
مدیر پژوهشکده مطالعات منطقه ای جامعه‌المصطفی:

رقبای جمهوری اسلامی ایران به دنبال بهبود چهره خود در جهان هستند

مدیر پژوهشکده مطالعات منطقه ای جامعه‌المصطفی گفت: رقبای تمدنی جمهوری اسلامی ایران از عامل فرهنگ برای بهبود چهره خود در جهان استفاده می‌کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ،حجت‌الاسلام والمسلمین محمد علی میرزایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به فعالیت‌های جامعه‌المصطفی اظهار کرد: این نهاد علمی و فرهنگی برای گسترش ادبیات گفت‌وگو و هم‌اندیشی در جهان اسلام برنامه راهبردی دارد و این در حالی است که در زمینه محوریت بخشیدن به فرهنگ در گفت‌وگوها، در جهان اسلام غفلت شده است.

وی ادامه داد: محور مناسبات فرهنگی جهان اسلام یکی از کم اولویت‌ترین محورها در گفت‌وگوها است، باید باور کنیم که نقش فرهنگ و تولید دانش در جهان اسلام در راستای تحقق مفهوم امت تمدن، یک نقش اجتناب‌ناپذیر است.

مدیر پژوهشکده مطالعات منطقه‌ای جامعه‌المصطفی افزود: این نهاد، یک نهاد علمی است که اعتبار دارد، جامعه‌المصطفی می‌تواند با استفاده از ظرفیت خود در زمینه خنثی کردن نقشه اسلام هراسی در جهان نقش ایفا کند، مساله فرهنگ و نوع بهره گرفتن و به کارگیری آن در جهان اسلام اهمیت دارد.

میرزایی با اشاره به ضرورت توجه به فرهنگ گفت‌وگو در جامعه اظهارکرد: این فرهنگ یک مساله ای است که از خانواده و عموم جامعه شروع می‌شود، با ضعف در زمینه فرهنگ گفت‌وگو مواجه هستیم، اکنون کمتر از گفت‌وگو برای برون رفت جهان اسلام از بحران‌ها استفاده می‌کنیم.

وی ادامه داد: به اندازه‌ای که در مقولات دیپلماتیک از راهبرد گفت‌وگو با جریانات سیاسی بین‌الملل استفاده کردیم، از گفت‌وگو برای فهم جریانات اسلامی و برون رفت از بحران‌ها در جهان اسلام استفاده نمی‌کنیم.

مدیر پژوهشکده مطالعات منطقه‌ای جامعه‌المصطفی افزود: نخبگان جهان اسلام، مهم‌ترین عناصر تحقق گفت‌وگو هستند، البته اگر الگویی برای گفت‌وگو نداشته باشیم، پروژه گفت‌وگو هم در جهان اسلام شکست می‌خورد.

میرزایی در پایان با اشاره به فعالیت رقبای تمدنی جمهوری اسلامی ایران در جهان خاطرنشان کرد: این رقبا از عامل فرهنگ برای بهبود چهره خود در جهان استفاده می‌کنند، به عنوان مثال اکنون صدها شبکه ماهواره‌ای به زبان عربی با پول‌های آلوده نفتی در راستای ایران ستیزی فعالیت می‌کنند.

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com