به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ،علیرضا اقبالیان ظهر امروز در جلسه آموزشی مقابله با بحران ویژه نیروها و پرسنل شاغل در شهرداری قم، با اشاره به ضرورت آموزش پرسنل شهرداری برای مقابله با بحران و حوادث احتمالی اظهار کرد: تاکنون اقدامات بسیار خوبی در خصوص آموزش پرسنل برای مقابله با بحران در فضاهای اداری، شهری و حتی خانگی صورت گرفته و ضروری است این برنامهها همچنان توسعه یابد.
وی با تاکید بر ضرورت استمرار و پایداری دورههای آشنایی و آمادگی در مقابل بحران گفت: تجربه اتفاقات تلخ گذشته در کنار یکسری ویژگیها در اقامتگاههای خانگی که تعداد آنها هر روز نیز بیشتر میشود، وضعیت ایمنی مسافران و مجاورین این املاک را به حد هشدار و خطر رسانده است.
اقبالیان با تاکید بر اینکه نیروهای شهرداری همواره با ارائه آموزشهای مختلف آماده مقابله با بحرانها هستند، تصریح کرد: استمرار برنامههای آموزش میتواند بستری فراهم کرده تا اطلاعات عمومی در زمینه مقابله با بحرانها افزایش یافته و در این مواقع مردم نیز همراه متولیان امر به رفع مشکلات اقدام کنند.
شهردار منطقه 7 قم با بیان اینکه اکثر اقامتگاههای خانگی در بافت فرسوده و در املاک قدیمی ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: این اقامتگاهها در فضاهایی بدون توجه به استحکام بنا، ایمنسازی چاههای جذبی، استفاده نامناسب از کپسولهای گاز و عدم امکان خدماترسانی مطلوب خودروهای امدادی و آتش نشانی واقع شدهاند که میتوانند در مواقع بحران برای مردم خطرساز باشند.
وی با اشاره به اقامت بخش زیادی از زائرین و مسافرین در ایام خاص مذهبی در این اقامتگاهها بیان کرد: این اقامتگاهها بعضاً بدون مجوز اقدام به جذب مسافر کرده و درصدی نیز که دارای مجوز هستند بدون رعایت اصول ایمنی و مجوز ایمنی از شهرداری فعالیت میکنند.
اقبالیان افزود: در صورت وقوع حادثه در این اقامتگاهها شاهد اتفاقات ناگوار خواهیم بود و دستگاههای اداری متولی کنترل بحران نمیتوانند از حداکثر ظرفیت و توان خود برای مدیریت و کاهش خطرات آن اقدام کنند.