کد خبر ۳۸۲۷۰ انتشار : ۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۹
رئیس هیأت ورزش‌های رزمی استان قم:

پیکارهای جوجیتسو قهرمانی بانوان ایران در قم برگزار می‌شود

رئیس هیأت ورزش‌های رزمی استان قم گفت: مسابقات جوجیتسو قهرمانی بانوان کشور و انتخابی تیم ملی روزهای پایانی هفته جاری به میزبانی قم برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ،جواد محمدزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، اظهار کرد: برای برگزاری مطلوب و با کیفیت رقابت‌های جوجیتسو قهرمانی بانوان کشور سعی کرده‌ایم امکانات مورد نیاز و شرایط لازم را با بهترین کیفیت در نظر بگیریم تا میزبانی مطلوبی از شرکت کنندگان در این رقابت‌ها داشته باشیم.

وی ادامه داد: هدف ما علاوه بر میزبانی مطلوب از شرکت کنندگان در این رقابت‌ها، نشان دادن قابلیت و توانمندی بالای بانوان رزمی‌کار قم است و با همت و تلاشی که بخش بانوان هیأت دارد و نفرات خوب و آماده‌ای که برای حضور در این رقابت‌ها انتخاب شده‌اند، قم می‌تواند بیشترین مدال‌ها را به خود اختصاص بدهد.

رئیس هیأت ورزش‌های رزمی استان قم افزود: رقابت‌های جوجیتسو قهرمانی بانوان کشور و انتخابی تیم ملی روز جمعه نهم مهر ماه با عنوان جام ریاست جمهوری و به مناسبت گرامیداشت روز جهانی سالمندان بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده از سوی فدراسیون ورزش‌های رزمی، به میزبانی هیأت ورزش‌های رزمی استان قم برگزار می‌شود.

وی یاد آور شد: این دوره از رقابت‌های جوجیتسو قهرمانی کشور جنبه انتخابی تیم ملی برای شناخت برترین بانوان جوجیتسوکار به منظور دعوت به اردوی آماده‌سازی تیم ملی ایران و اعزام به رقابت‌های قهرمانی جهان را دارد و به همین دلیل از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است.

محمدزاده خاطرنشان کرد: حضور در مسابقات جوجیتسو قهرمانی بانوان کشور برای تمامی بانوان رزمی‌کار از استان‌های مختلف آزاد است و این رقابت‌ها در نهمین روز مهر ماه به میزبانی خانه ورزش‌های رزمی مجموعه ورزشی راحله منطقه نیروگاه قم به انجام خواهد رسید.

وی عنوان کرد: این در حالی است که هیأت ورزش‌های رزمی استان قم روز پنجشنبه هشتم مهر ماه میزبان شرکت کنندگان در این دوره از رقابت‌ها است و رزمی‌کاران عصر همین روز در مراسم وزن‌کشی نیز شرکت می‌کنند تا حریفان خود را در روز نخست مسابقات قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی بشناسند.

‌رئیس هیأت ورزش‌های رزمی استان قم بیان کرد: ما بعد از این پیکارها در تلاش هستیم تا از رقابت‌های رقابت‌های کشوری رزمی در رشته کیک‌بوکسینگ بانوان ایران نیز میزبانی کنیم که به احتمال فراوان این میزبانی در دهه پایانی مهر ماه و به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش خواهد بود.

وی با اشاره به حضور موفق و پرتعداد بانوان رزمی‌کار عضو هیأت ورزش‌های رزمی استان قم در مسابقات کشوری سال جاری، بیان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون شاهد چندین اعزام بانوان رزمی‌کار قم مسابقات قهرمانی کشور بوده‌ایم و افتخارات زیادی نیز از این اعزام‌ها به دست آمده است.

محمدزاده خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای این میزبانی صورت گرفته و با در نظر گرفتن امکانات، مکان و سایر اقدامات لازم، امیدوارم میزبانی مطلوبی از بانوان شرکت کننده در پیکارهای جوجیتسو بانوان قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در نهمین روز مهر ماه داشته باشیم.

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com