
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ،حجتالاسلام صادق یوسفیمقدم امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به فرارسیدن روز عرفه اظهار کرد: با نزدیک شدن به این روز حاجیان خودشان را آماده میکنند تا اعمال حج را انجام دهند، این روز یادآور حرکت ارزشمند حاجیان ایرانی و سایر بلاد اسلامی است که در چنین روزی برای انجام حج آماده شدند و اعمال را انجام دادند ولی با کمال تأسف بر اثر بیتدبیری و جنایتی که علیه حاجیان روی داد، جمع زیادی از آنها به شهادت رسیدند.
وی خاطرنشان کرد: اعمال فراوانی برای روز عرفه ذکر شده، دعای عرفه امام حسین(ع) یکی از مستحبات روز عرفه بوده که در حد اعلای معرفت قرار دارد و بالاترین قلههای عرفان در دعای عرفه امام حسین(ع) جلوه میکند.
رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن با بیان اینکه بدون تردید هیچ یک از عرفای شرق و غرب نمیتوانند مضامین و معارف عالی و بلندی که در دعای عرفه جلوه کرده را از خود بیان کنند، گفت: دیدگاه عرفانی آنها در برابر دعای عرفه امام حسین(ع) ابتدایی و خام جلوه میکند، این مقام عالی معرفت از سوی کسی پدید آمده که ناگوارترین حادثه تاریخ بشریت برای او رقم خورده است.
وی یادآور شد: اگرچه حادثه تلخ کربلا ناگوار و درسآموز برای همیشه بشریت است اما حکایت از مقام عالی امام حسین(ع) و جلوه فوقالعاده عرفانی ایشان در روز عاشورا دارد.
یوسفیمقدم با اشاره به دستیابی امام حسین(ع) به مقام معرفت الهی، گفت: وصل به مقام عرفان نظری در دعای عرفه امام حسین(ع) جلوه کرده و عالیترین مقام عرفان عملی امام حسین(ع) در روز عاشورا با شهادت امام حسین(ع) و بهترین یاران امام تجلی پیدا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم خداوند توفیق دهد تا بتوانیم دعای عرفه را بااخلاص و توجه قرائت کرده و به مضامین و معانی عالی این دعا در زندگی عملی کنیم.
رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن یادآور شد: اگر فرد دعای عرفه را در اجتماع قرائت کند، بهتر او به مقامهای عالی هدایت میشود.