
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم نا) به نقل از اداره كل روابط عمومي و بينالملل شهرداري قم، علي اكبر رحيمي اظهار كرد: براساس چارچوب اجرايي سند كاهش خطرپذيري جهاني كه سال گذشته در شهر سنداي كشور ژاپن تدوين و مصوب شد بايد ضمن انجام اقدامات لازم به منظور كاهش آسيب پذيريهاي مخاطرات موجود در شهرها از ايجاد مخاطرات جديد جلوگيري شود.
وي افزود: توسعه شهري در قم با سرعت زياد ادامه دارد اما لازم است تا همگام با اين سرعت برنامههاي لازم به منظور كاهش خطر پذيري نيز صورت بپذيرد.
مدير مركز پيشگيري و بحران شهرداري قم خاطرنشان كرد: از مصاديق بارز جلوگيري از ايجاد مخاطرات جديد ميتوان به تهيه پيوست مديريت بحران و پدافند غيرعامل قبل از اجراي پروژههاي شهري اشاره كرد.
وي گفت: بنابراين لازم است تا تفكر و نگرش پيشگيرانه در حوزه مديريت بحران به حوزههاي فعاليت مديريت شهري تسري يابد و در همين راستا مركز پيشگيري و مديريت بحران شهرداري قم با انجام برنامه ريزي هاي لازم تلاش كرده تا نگرش صرفا مقابله گرايانه و پس از وقوع حادثه را تغيير داده و توجه مسئولان، مديران و كارشناسان در حوزههاي مختلف را با برگزاري دورههاي آموزشي تخصصي به حوزه پيشگيري و قبل از وقوع رخداد معطوف كند.