به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم نا) به نقل از اداره كل روابط عمومي و بينالملل شهرداري قم، سيد عبدالله ميرابراهيمي گفت: سال جاري شهرداري قم براي جمعآوري زباله و رفت و روب شهر ۵۲ ميليارد تومان هزينه كرده كه اين مقدار نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزايش داشته است. با اين حال، به گفته مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري قم، شوراي اسلامي شهر اين افزايش هزينه را قبول ندارد و معتقد است بايد در اين زمينه انقباضي عمل شود.
ميرابراهيمي بخشي از اين افزايش هزينه رفت و روب شهري در هر سال را مربوط به افزايش ناشي از تورم ميداند و بخش ديگري را به مردم در رعايتنكردن ساعتهاي بيرون گذاشتن زباله از خانه، ريختن زباله در معابر و افزايش توليد زباله.
وي ميگويد بايد در اين عرصه فرهنگسازي را جدي گرفت تا مردم به اين نتيجه برسند كه در مديريت پسماند نقشي دارند و همه چيز را نبايد به شهرداري سپرد. مانند گذشته كه مردم جلوي درب خانهها و كوچههايشان را جارو ميكردند و منتظر نهاد و ارگاني نميماندند.
مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري قم با اشاره به اينكه روزانه نزديك به ۷۰۰ تن زباله در قم توليد ميشود، گفت: فقط جمعآوري اين حجم زباله سالانه ۲۴ ميليارد تومان براي شهرداري هزينه دارد. اين در حالي است كه مردم بايد ساعت بيرون گذاشتن زباله را تنظيم كنند و رعايت نظافت معابر را جديتر بگيرند.
ميرابراهيمي اضافه كرد: مشكل ديگر ما در اين حوزه برخي مطبهاي پزشكي هستند كه به جداسازي زبالههاي عفوني اقدام نميكنند و اين براي نيروهاي ما و مردم مشكلاتي ايجاد ميكند.
پيشنهاد افزايش ۱۵ درصدي هزينه رفت و روب شهري براي سال آينده
مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري قم ميگويد اين سازمان براي سال آينده پيشنهاد بودجهاي با افزايش ۱۵درصدي براي رفت و روب شهري را به شوراي اسلامي شهر تقديم كرده است.
اخبار مرتبط :
- 30 واحد صنعتی آلاینده استان قم پلمب شد
- افتتاح نخستين كارخانه تمام اتوماتيك بازيافت زباله كشور در قم
- برگزاری نخستین آزمون ادواری سنجش مهارت به صورت الکترونیکی در قم
- زبالههای عفونی مطب پزشکان سلامت شهروندان را تهدید میکند
- لزوم اهتمام بخشهای مختلف علمی نسبت به معرفی شهید صدر
- طرح واکسیناسیون تب مالت در قم اجرا میشود
شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com