
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم نا)، سید مجید امامی به تشریح فعالیتهای کتابخانه تخصصی مسجد مقدس جمکران پرداخت و عنوان کرد: کتابخانه تخصصی صاحبالزمان(عج) با هدف جمعآوری، سازماندهی و ایجاد تسهیلات مطالعاتی برای پژوهشگران پیرامون بحث انتظار و مهدویت در سال 1376 در مسجد مقدس جمکران تأسیس شد، اما از سال 88 فعالیت خود را به صورت ویژه شروع کرده است.
وی اظهار کرد: کتابهای کتابخانه تخصصی صاحب الزمان(عج) در سال 90 فهرستنویسی شد و در برنامه پارس آذرخش قرار گرفت، در سال جاری نیز بیش از هزار نسخه کتاب فهرستنویسی شده است.
رئیس بنیاد نشر و پژوهش مسجد مقدس جمکران گفت: هم اینک بیش از 5 هزار عنوان کتاب و 8 هزار و 500 جلد کتاب در کتابخانه تخصصی صاحب الزمان(عج) وجود دارد که اکثر آنها در حوزه مهدویت، فرقههای ضاله و ضد مهدویت است که اعضای کتابخانه میتوانند از آنها استفاده کنند.
امامی افزود: در این کتابخانه علاوه بر کتاب، 200 عنوان نسخه عکس و 80 عنوان نشریه وجود دارد، همچنین بیش از 3 هزار و 500 مقاله در این کتابخانه جمعآوری شده است که برخی از آنها قدمت 100 ساله دارد.
وی با بیان اینکه کتابخانه صاحب الزمان(عج) دارای نسخ خطی ارزشمندی است، اضافه کرد: این کتابخانه، بیش از 100 عنوان مواد سمعی بصری دارد که تقریبا بهروز است.
رئیس بنیاد نشر و پژوهش مسجد مقدس جمکران تصریح کرد: با توجه به سخن امام خمینی(ره) که فرمودند، «انقلاب اسلامی ایران، زمینهساز ظهور حضرت ولی عصر(عج) است، رویکرد جدید کتابخانه تخصصی صاحب الزمان(عج) این است که نگاه انقلاب اسلامی به مهدویت داشته باشد و از این پس، کتابهایی تهیه شود که دارای مؤلفههای انقلاب اسلامی و مهدویت باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کتابخانه تخصصی صاحب الزمان(عج) در حال حاضر دارای 235 عضو است که اغلب آنها از پژوهشگران مهدوی هستند و در حوزه مهدویت فعالیت میکنند.
گفتنی است این کتابخانه در خیابان شهید فاطمی(دورشهر)، کوچه 28 واقع شده و علاقمندان میتوانند هر روز از ساعت هشت تا 14 از خدمات آن بهرهمند شوند.
منبع: فارس