به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم نا)، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، حمید خرمی با بیان اینکه بیش از هزار و ٢٠٠ ناشر در قم وجود دارد، اظهار کرد: از این تعداد ناشر تنها نیمی از آنها با توجه به اوضاع نشر فعال هستند و بیش از ٢٠٠ کتابفروشی در قم فعالیت دارند.
وی خاطرنشان کرد: علت رکود بازار کتاب وضعیت اقتصادی حاکم در جامعه است، اکنون مردم بیشتر نیازشان به مایحتاج زندگی است، این امر سبب میشود کتاب از سبد کالا خارج شود و در صورت نیاز تنها کتابهای درسی، کمک درسی و دانشگاهی خریداری میکنند.
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان استان قم با تاکید بر همکاری سایر نهادها برای برطرف شدن مشکلات نشر گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگی هنری شهرداری و سایر وزارتخانهها باید با یکدیگر متحد شوند تا به بحث فرهنگ کتاب و کتابخوانی کمک کنند، تا اوضاع کتاب و کتابخوانی بهتر شود.
وی خاطرنشان کرد: حمایت از بخش فرهنگی و کتاب نباید به فراموشی سپرده شود، اگر از بخش کتاب حمایت صورت نگیرد، قیمت آن افزایش پیدا میکند.
خرمی با اشاره به ارائه مجوز به ناشران گفت: هر کس مجوز نشر دریافت کند، به بازار رقابت وارد میشود و اگر بتواند رقابت کند، فعالیت میکند و اگر نتواند پروانه آنها باطل میشود.
وی ضمن مقایسه آمار ناشران و کتابفروشان در کشور و سایر نقاط دنیا گفت: آمار کتابفروشان نسبت به ناشران در همه مکانهای دنیا بیشتر است، ولی در ایران برعکس است، تولید انبوه کتاب در برابر توزیع مختصر صورت میگیرد.
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان استان قم:
حمایت از بخش فرهنگی و کتاب نباید به فراموشی سپرده شود
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان استان قم گفت: حمایت از بخش فرهنگی و کتاب نباید به فراموشی سپرده شود، اگر از کتاب نشود، قیمت آن افزایش پیدا میکند
برچسب ها : اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم خبرقم رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان استان قم حمايت از كتاب رکود بازار کتاب
اخبار مرتبط :
- برگزاری نخستین آزمون ادواری سنجش مهارت به صورت الکترونیکی در قم
- جلسه کارگروه تبلیغات استان برگزار شد
- نمایشی با موضوع محیط زیست در قم تولید می شود
- اولین اتاق فکر شورای فرهنگ عمومی استان قم تشکیل شد
- کمیته تخلفات چاپ و نشر قم برگزار شد
- بیانیه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم به مناسبت شهادت مظلومانه آیت الله النمر
شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com