کد خبر ۳۲۱۴۳ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۰۷
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم مطرح کرد:

هم‌افزایی مجامع وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در قم

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم بر لزوم هم‌پوشانی و هم افزایی مجامع وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در قم تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ، حجت‌الاسلام عباس اسکندری پیش از ظهر شنبه در جلسه شورای مدیران تبلیغات اسلامی استان اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی مجموعه‌های مختلفی دارد که در مرکز با عنوان و مدیریت مجامع یا مجموعه‌های مستقل وابسته به سازمان نامیده می‌شوند و تعدادی از آنها در استان‌های کشور شعبه‌ها و زیرمجموعه‌هایی دارند که آن گونه که باید میان این مجامع ارتباط مستمر وجود ندارد.

وی از موسسه تبیان، حوزه هنری، خبرگزاری مهر، پژوهشکده باقرالعلوم(ع)، مرکز پاسخگویی به سئوالات شرعی، دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرا به عنوان مجامع وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی ذکر کرد که شعبه‌های این مراکز در قم فعالیت دارند.

به گفته مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، مجامع وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در قم می‌توانند با همفکری، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، فعالیت‌های همسو و مشترکی داشته باشند و به فعالیت‌‌های فرهنگی، تبلیغی و هنری عمق ببخشند تا نتیجه و تأثیرگذاری‌ بیشتری حاصل شود.

حجت‌الاسلام اسکندری با بیان اینکه موضوعاتی که برای هم‌پوشانی فعالیت‌های مجامع وابسته انتخاب می‌شود باید از موضوعات اساسی، ریشه‌ای و مستمر باشد، از فرهنگ سازی پیرامون عاشورای حسینی به عنوان یکی از این موضوعات مهم یاد کرد.

انقلاب اسلامی میوه عاشورای حسینی

وی ادامه داد: عاشورای حسینی یک واقعه بسیار پرظرفیت و پرمحتوا است که می‌توان از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفت. ما میوه این واقعه را با عنوان پیروزی انقلاب اسلامی چیدیم و هنوز از آن بهره‌مند هستیم، اما دین‌مان را نسبت به این واقعه ادا نکرده‌ایم.

به گفته مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، کارهای زیادی باید در ارتباط با نشر فرهنگ عاشورایی و حرکت پرمعنای حضرت سیدالشهدا(ع) انجام شود و مجامع وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی می‌توانند در این عرصه نقش آفرین باشند.

عاشورا  یک رویداد فرادینی است

حجت‌الاسلام اسکندری تأکید کرد: مسئله عاشورا و فرهنگ عاشورا و امام حسین(ع) تنها یک موضوع درون مذهبی نیست، بلکه فرامذهبی، فرااسلامی و حتی فرادینی است، یعنی در بین پیروان دیگر فرقه‌های اسلامی غیر از شیعه‌ و در بین ادیان غیر از اسلام و حتی غیر از ادیان توحیدی و ابراهیمی، افراد زیادی طرفدار فرهنگ عاشورا هستند، بنابراین مسئله عاشورا یک موضوع بین‌المللی و جهانی است.

وی با بیان اینکه گرایش مردم جهان به فرهنگ عاشورا، مسئولیت نهادهای فرهنگ ساز را سنگین‌تر می‌کند، اظهار داشت: انقلاب اسلامی از همین فرهنگ به وجود آمده و به پیروزی رسیده، هشت سال دفاع مقدس را همین واقعه سامان داده و به نتیجه رسانده و اکنون مصونیتی که ما در برابر اردوگاه استکبار و حوادث عجیب و غریبی که در سال‌های گذشته برای انقلاب اسلامی به وجود آمده، داریم به دلیل همین فرهنگ عاشورایی است.

وی با اشاره به تلاش‌هایی که در راستای ساماندهی هیئت‌های مذهبی، مداحان و شاعران آئینی انجام شده، ابراز امیدواری کرد که با هم‌پوشانی فعالیت‌های مجامع وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، بتوان تلاش‌های گسترده‌ای برای نشر فرهنگ عاشورا از طریق فضای مجازی، فعالیت‌های رسانه‌ای، هنری، مکتوب و... سامان داد.

منبع : مهر

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com