به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ، رنجبر با اشاره به اینکه ترسیم چشم انداز آینده از ضرورتهای حرکت پرشتاب است، اظهارداشت: از همان ابتدا شروع به کار شهردار جدید در حکم معاونان و مدیران به چند نکته تأکید شده است که از جمله آنها میتوان به برنامه ریزی بلند مدت، ساماندهی فعالیتها، نیاز سنجی از ذی نفعان و مردم قم و استفاده از نظرات نخبگان شهر، بیوت مراجع و حوزه علمیه که میتوانند بسیار کمک کننده باشند را نام برد.
معاون برنامهریزی ومنابع انسانی با بیان اینکه در برنامه بلندمدت قصد داریم به الگوی شهر اسلامی در جهان اسلام تبدیل شویم، افزود: با این مسائل و در الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت سعی شده است با سه چشمانداز کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت حرکت کنیم.
وی با اشاره به اینکه در افق کوتاه هدف این است که زیر دو سال قم وشهرداری قم به شهرداری توسعه هدفمند تبدیل شود، خاطرنشان کرد: در برنامه میان مدت هم به دنبال این هستیم که شهرداری قم تماماً به شهرداری استراتژی محور تبدیل شود.
رنجبر با بیان اینکه در برنامه بلند مدت به دنبال این هستیم که قم به الگوی توسعه شهرهای مذهبی جهان تبدیل شود، تصریح کرد: در افق کوتاه مدت نظام ارزیابی عملکرد و کنترل پروژه را در برنامه قرار دادهایم و برنامه راهبردی را در هسته مرکزی شهرداری برای رسیدن به این اهداف در دستور کار قرار دادهایم.
معاون برنامهریزی ومنابع انسانی با تأکید باید شهرداری را تا 5 سال آینده به یک سازمان استراتژی محور تبدیل کنیم، افزود: باید سازمان رها شده را در جهت استراتژی همسو کنیم و خود استراتژی را به فعالیت مستمر تبدیل کنیم.
وی با اشاره به اهمیت فعالیت سازمان یافته و هماهنگ گفت: سازمانهای مختلفی در شهرداری فعالیت میکنند که باید با هم هم سو شوند و ذیل خواسته مردم فعالیت کنند.
رنجبر با بیان اینکه شهر قم باید در افق بلندمدت 5 تا 10 سال به الگوی توسعه شهری در جهان اسلام تبدیل شود، خاطرنشان کرد: چارت تشکیلاتی وظایف را مشخص کرده است و در حال حاضر در تلاش برای بودجه ریزی سال 95 هستیم.
معاون برنامهریزی ومنابع انسانی با اشاره به اینکه چشم انداز پیشنهادی قم و شهرداری قم و اهداف پیشنهادی برای سال 95 تبیین شده است، تأکید کرد: کارها و مسئولیتها زماندار شده است و هر کدام مسئول مشخص دارد و میتوان درصد پیشرفت گرفت.
وی با بیان اینکه بر اساس اطلاعات اولیه باید 72 درصد پیشرفت فیزیکی میداشتیم، خاطرنشان کرد: در منطقه دو 54 درصد پیشرفت داریم همچنین باید نقایص دریافت وبرای رفع آن تلاش شود.
رنجبر با بیان اینکه ساختار بودجه سال 95 به گونهای آماده شده است که توسعه فضای سبز و برای توسعه کمربند سبز برنامهریزی شده است، افزود: در شرایط فعلی به سمت بودجه ریزی عملیاتی پیش میرویم و سیستم فعلی که به سیستم بودجه ریزی قدیمی عادت کرده است کمکم باید به سمت سیستم بودجه ریزی جدید پیش رود.
معاون برنامه ریزی ومنابع انسانی با بیان اینکه شورای روند تحقق میتواند نظارت بکند و عملکرد را بررسی کند، افزود: پیش نویس اصلاحیه سال 94 آماده شده با تائید شهرداری به شورای اسلامی شهر ارائه میشود.
وی با بیان اینکه دوره آموزشی ویژه کارکنان شهرداری تربیت داده شد، خاطرنشان کرد: اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات راهبردهای کاهش مصرف انرژی در برنامه دارد و در حال حاضر راه اندازی فیبر نوری و نرم افزار سیسیتم اداری بی پیام اس در دستور کار است.
رنجبر با بیان اینکه 30 کیلومتراز عملیات فیبرنوری تمام شده است، افزود: برای رسیدن به 70 کیلومتر فیبر نوری برنامه ریزی شده که در آینده نزدیک به آن میرسیم.
معاون برنامه ریزی ومنابع انسانی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری و عمران شهرداری تلفیق شده است، تصریح کرد: معاونت فرهنگی و اجتماعی هم به معاونتهای شهرداری اضافه شده است.
وی با اشاره به اینکه اصلاح اساسنامه سازمانهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: به راه اندازی مرکز پژوهشها و تشکیل اتاقهای فکر پرداخته شده است و با حضور نخبگان شهر برای آینده سازی شهر اقدام کنیم.
رنجبر با بیان اینکه باید در راستای کوچک سازی شهرداری حرکت کردهایم، خاطرنشان کرد: چابک سازی وطیفه اصلی ما است تمام برنامهها برگرفته از اطلاعات قبل است و اصلاحات مورد نیاز انجام شده است و با توجه به شرایط روز تصمیم گرفتهایم.
معاون برنامه ریزی ومنابع انسانی با بیان اینکه استراتژی باید کار هر روز هر کسی بشود، تصریح کرد: فرق این نوع برنامه ریزی با برنامه بلند مدت همین است که باید شرایط روز مد نظر قرار بگیرد.
منبع : تسنیم