به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ، حجتالاسلام محسن غرویان با اشاره به پیامهای روز مباهله اظهار کرد: یکی از پیامهای روز مباهله این است که اهل منطق، برهان و استدلال بوده، یعنی حقانیت را باید در اسلام و تشیع با منطق و برهان ارائه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: روز مباهله نیز در واقع این اتفاق افتاد و پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) حقانیت خود را به رخ کشیدند و با منطق و استدلال خواستند، این حقانیت را به اثبات برسانند.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی العالمیه با بیان اینکه استقامت و پایداری در دفاع از حق و حقیقت در مباهله بروز میکند، گفت: نکته دیگر در مباهله اصل مواجهه و رویارویی با ادیان و مذاهب دیگر است، در واقع این درس در جریان مباهله وجود دارد که باید با صاحبان افکار، عقاید و ادیان دیگر رو به رو شویم و ترس از مواجهه با آنها نداشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: باید با صاحبان افکار و عقاید مختلف گفتوگو کنیم و مناظره، مذاکره و مواجهه علمی را داشته باشیم.
غرویان با اشاره به آیه مباهله گفت: نکته مهم در این آیه این است که انفسنا بر اهل بیت و خمسه طیبه دلالت میکند، امام علی(ع)، حضرت فاطمه(س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) جدای از پیامبر نیستند و این موضوع ارتباط و اتصال اهل بیت(ع) به پیامبر اکرم(ص) را میرساند.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی العالمیه خاطرنشان کرد: نتیجه این بحث در مسئله خلافت و امامت روشن میشود که پیامبر اکرم(ص) پس از خود امام علی(ع) را تعیین کردند و علی(ع) در واقع همان پیامبر و پیامبر همان علی(ع) است و این دو از هم جدا نمیشوند و این یکی از پیامهایی است که از آیه مباهله میتوانیم استفاده کنیم.
منبع : فارس