
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ، عیسی رضایی بعد از ظهر امروز در بازدید از مرکز شماره یک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم با بیان اینکه زمینهها و بسترهای مناسبی برای معرفی صنایع دستی در قم ایجاد شده است افزود: دانشگاه علمی کاربردی از جمله مراکزی است که در این زمینه فعالیتهای خوبی داشته است.
وی آشنایی کودکان و نوجوانان با تاریخ و فرهنگ را از ضروریات دانست و بیان کرد: زمانی که کودکان و نوجوانان ما نسبت به پیشینه تمدن و فرهنگ خود آگاه باشند به آن پایبند میشوند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم ادامه داد: این آشنایی موجب شکلگیری ذهنیت کودکان و نوجوانان میشود و در شکلگیری آینده آنها نیز موثر خواهد بود.
رضایی بیان کرد: ادارهکل میراث فرهنگی از طرحهای تاریخی، فرهنگی و مردمشناسی حمایت میکند زیرا اهمیت بحث فرهنگسازی در این زمینه برای ما بسیار زیاد است.
وی با بیان اینکه 357 اثر تاریخی قم به ثبت ملی رسیدهاند اذعان کرد: بسیاری از جاذبههای گردشگری با قدمت چند هزار ساله هنوز برای بسیاری از مردم ناشناخته است و باید برای معرفی این مراکز تلاش بیشتری صورت بگیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم ضرورت اطلاعرسانی در این زمینه را مورد توجه قرار داد و گفت: زمانی که اطلاعرسانی انجام شود و آگاهیها افزایش یابد بازدیدها بیشتر شده و همگان خود را در نگهداری و حفظ این آثار موظف میدانند.
رضایی ادامه داد: آمادهایم تا اطلاعات خود در مورد آثار تاریخی را از طریق کارشناسان در اختیار نسل جوان و نوجوان قرار دهیم.
وی در خصوص موزه مردمشناسی قم اظهار کرد: این موزه که در خانه تاریخی زند قرار دارد نوع پوشش، آداب و رسوم، فرهنگ، مشاغل و ... مردم قم را در دورههای مختلف نشان میدهد و هنوز جای کار زیادی دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم با بیان اینکه همه ساله کاوشهای باستانشناسانه روی آثار تاریخی قم انجام میشود افزود: 14 هزار شیء کشف شده از مناطق مختلف که در مخازن میراث نگهداری میشود ظرفیت تبدیل به سایت موزه را دارند تا در معرض دید مردم قرار بگیرند.
منبع : فارس