کد خبر ۲۹۲۶۷ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۱۰
رئیس دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای منطقه 2 کشور مطرح کرد

ضرورت ایجاد دانشگاه‌های فنی در کشور برای ایجاد اشتغال

رئیس دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای منطقه 2 کشور گفت: وجود دانشگاه‌های فنی در کشور ایجاد شغل خواهد کرد و امروز بیشتر کارخانجات ما نیروهای ماهر و فنی می‌خواهند تا بتوانند از تخصص نیروهای تحصیل‌کرده و فنی استفاده کنند.

به گزارش قم نا ، علی محمد نظری ظهر امروز در حاشیه گردهمایی روسا و مدیران دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای منطقه دو کشور در قم اظهار کرد: اکنون تعداد 172 آموزشکده فنی و حرفه‌ای در کشور فعالیت دارند، وظیفه دانشکده‌های فنی تربیت نیروی متخصص است تا چرخ کارخانجات و اقتصاد کشور به دست این نیروهای کاردان به گردش در آید.

وی ادامه داد: اکنون در بیشتر شرکت‌های مهم و معتبر دنیا تکنسین‌های متخصص حرف اول را می‌زنند و جایگاه وی‍ژه‌ای دارند.

رئیس دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای منطقه دو کشور یادآور شد: متاسفانه دولت با انجام یک آزمایش دراز مدت متوجه شد که این دانشگاه باید زیرمجموعه وزرات علوم قرار بگیرد و از سال 90 دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای از دامنه آموزش و پرورش جدا شدند که این خود ضربه بزرگی به این مجموعه وارد آورد، ولی اکنون دولت تصمیم دارد با تخصیص اعتبارات لازم به این دانشگاه توجه بیشتری داشته باشد.

وی افزود: خوشبختانه به دلیل اینکه ما نیروهای فنی تربیت می‌کنیم فارغ‌التحصیلان دانشکده‌های فنی پس از دریافت مدارک خود می‌توانند در رشته‌های مرتبط در جامعه مشغول به کار شوند.

نظری از مشکلات جامعه امروزی ایران را مدرک‌گرایی مردم دانست و گفت: به همین علت از دانشکده‌های فنی در کشور استقبال خوبی نمی‌شود، ولی هدف ما تربیت نیروهای متخصص و کاردان است و در دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای نیروهایی را تربیت می‌کنیم که می‌توانند در هر کارخانه یا شرکت‌های تولیدی مشغول به فعالیت شوند.

وی به سیستم جدید آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و گفت: با این سیستم ما باید تمام برنامه‌های آموزشی خود را عوض کنیم و با توجه به اینکه تا دو سال آینده کنکور یکسان‌سازی می‌شود، باید برنامه خود را تا آن زمان نوشته باشیم تا با مشکلات مواجه نشویم.

رئیس دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای منطقه دو کشور عنوان کرد: ما باید خیرین مدرسه‌ساز را به سمت دانشگاه‌سازی سوق دهیم، دیگر ساخت مدرسه به اندازه کافی در کشور انجام شده است و اکنون در کشور دانشگاه کم داریم و خیرین را باید به این سمت سوق داد و اکنون متاسفانه در بعضی نقاط مدرسه‌ها خالی از دانش‌آموز شده است.

وی یادآور شد: وجود دانشگاه‌های فنی در کشور ایجاد شغل خواهد کرد و امروز بیشتر کارخانجات ما نیروهای ماهر و فنی می‌خواهند تا بتوانند از تخصص نیروهای تحصیل‌کرده و فنی استفاده کنند.

منبع : فارس 

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com