به گزارش قم نا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم، مصطفی سعادتطلب با اشاره به اینکه امروزه دو مسیر ظاهری و باطنی در کارها وجود دارد اظهار کرد: متاسفانه جشنوارهها در عصر حاضر بیش از اینکه به باطن و کیفیت توجه داشته باشند به ظاهر معطوف شدهاند و همین امر مهمترین علت بینتیجه ماندن جشنوارههاست.
وی در ادامه با اشاره به جشنواره ملی نمادهای شهری رضوی بیان کرد: در مقاطعی المان سازیهای خوبی انجام شد اما برای ماندگاری نمادها باید معنایی و مفهومی با آن برخورد شود.
عضو شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: نمای شهری و نمادهای اسلامی مسیر خوبی در کشور طی نکرده است چرا که مدیران فرهنگی ما، از هنر و مفاهیم هنری اطلاعی ندارند و در همین راستا نمیتوانند تشخیصهای درستی در این زمینه دهند.
وی با بیان اینکه به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید مگر اینکه هنر و جایگاه آن نزد مدیران تعریف شود گفت: اگر تفکر درست ایرانی و اسلامی در جامعه حاکم شود ناخودآگاه نمادهای این تفکر نیز به وجود خواهد آمد.
سعادتطلب اظهار کرد: یکی از دلایل موفقیت معماری گذشته ایران وجود هدف درست بوده است که توانسته نتیجه خوب و ماندگاری داشته باشد.
نخستین جشنواره ملی نمادهای شهری رضوی به همت سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم در قالب سیزدهمین جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) در حال برگزاری است.