کد خبر ۲۸۹۲۲ انتشار : ۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۱۸
حجت‌الاسلام پسندیده خبر داد

انجام 36 پژوهش در زمینه اخلاق و روانشناسی

رئیس پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی پژوهشگاه قرآن و حدیث از انجام 36 پژوهش در زمینه اخلاق و روانشناسی خبر داد.

به گزارش قم نا ، حجت‌الاسلام عباس پسندیده ظهر امروز در بازدید آیت‌الله ری شهری از پژوهشکده اخلاق و روانشناسی پژوهشگاه قرآن و حدیث اظهار کرد: ایجاد انضباط پژوهشی یکی از فعالیت‌ها در ستاد پژوهشکده بود که آیین‌نامه‌ای برای تدوین متون و پژوهش‌های آن تنظیم شده است.

وی خاطرنشان کرد: قواعد و ضوابطی برای پژوهش‌ها تعیین شده، بنابراین پژوهش باید از شرایط و استانداردهایی برخوردار باشد.

رئیس پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی پژوهشگاه قرآن و حدیث خاطرنشان کرد: دو مجوز مجله اخذ شده، تکمیل کادر ستاد پژوهشکده انجام شده است و در مدت چهار سال پژوهشکده توانسته 14 پژوهش را ساماندهی کند.

وی یادآور شد: اکنون پژوهشگران این پژوهشکده منابع رشته‌های روانشناسی دانشگاه را تالیف می‌کنند، بنابراین بر اساس ضرورت باید وارد پژوهش‌های تجربی می‌شدیم.

پسندیده با اشاره به فعالیت پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی از سال 81 تا 91 گفت: شروع کار بخش کودک،‌ مطالعه، برنامه‌ریزی و تعیین راهبرد، انجام 22 پژوهش، تدوین روش تحقیق در متون و استخراج معارف روانشناختی از متون دینی است.

وی خاطرنشان کرد: مرحله دوم پژوهشکده شامل سال‌های 91تا 94 بوده که انجام 14 پژوهش، طراحی سه رشته و دوره برای دانشگاه و تدوین منابع رشته روانشناسی اسلامی و آموزش روش فهم روانشناختی از متون دینی برای مراکز دیگر از جمله برنامه‌های این مرحله است.

رئیس پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی پژوهشگاه قرآن و حدیث به گروه روانشناسی پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی اشاره کرد و افزود: پژوهشی در فرهنگ حیا، رضایت از زندگی، تربیت جنسی، ساخت آزمون ارتباط با خدا، مثلث ایمان، هنر رضایت از زندگی، غنچه‌های شرم و درآمدی بر پیشگیری از خودکشی با رویکرد اسلامی از جمله آثار پژوهشی این گروه است.

وی درآمدی بر پیشگیری از طلاق با رویکرد اسلامی، درآمدی بر پیشگیری از فرار از خانه، حکمت‌نامه کودک و تحکیم خانواده را از پژوهش‌های دیگر انجام شده ذکر کرد.

پسندیده با اشاره به نشست‌های علمی برگزار شده گفت: بررسی‌های روانشناختی در حدیث، الگوی تنظیم رغبت، الگوی ایمن‌سازی روابط جنسی از دیدگاه قرآن و حدیث، سعادت‌نگری و تمایز آن از لذت‌نگری و معرفی الگوی حکمی اجتهادی در روش‌شناسی علوم انسانی اسلامی از جمله نشست‌های برگزار شده این پژوهشکده است.

منبع : فارس 

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com