به گزارش قم نا ، حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن نبوی به تشریح زمینههای همکاری آموزش و پرورش و حوزههای علمیه پرداخت و اظهار کرد: این تعامل در چند بخش وجود دارد ولی این طور نیست که وزارت آموزش و پرورش خیلی از این طرحها استقبال کرده یا زمینههای اجرای این طرحها را مهیا کرده باشد، بلکه ما کاری کردیم که بدنه آموزش و پرورش استقبال خوبی از این طرحها داشته باشد.
وی اضافه کرد: در یکی از عرصههای تعاملی، ما برای مدارس آموزش و پرورش مبلغ دینی اعزام میکنیم تا علاوه بر اقامه نماز جماعت به سخنرانی بپردازد.
فعالیت و استقرار دائم طلاب در مدارس، طرح دیگری است که حجتالاسلام نبوی از آن به عنوان یکی دیگر از عرصههای تعاملی حوزههای علمیه و آموزش و پرورش ذکر کرد و افزود: بر اساس این طرح، طلاب متخصص برای انجام کارهای فرهنگی در مدارسی که بیش از ۲۵۰ دانش آموز داشته باشد استقرار مییابند.
به گفته معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه کشور در حال حاضر مبلغان دینی در بیش از ۴۰۰ مدرسه استقرار دائم دارند.
حجتالاسلام نبوی مهمترین فعالیت حوزههای علمیه در مدارس را اجرای طرح مدارس امین بیان کرد که این طرح در دو قالب اجرا میشود؛ نوع اول مدارس امین، مدارسی هستند که به حوزههای علمیه واگذار میشوند و مدیر و معلمان این مدرسه و روحانی ثابت توسط مسئولان حوزه انتخاب میشود اما در مدارس امین نوع دوم، زمینه فعالیت تربیتی و فرهنگی مبلغان دینی به صورت دائم وجود دارد و مدیر و معلمان این مدارس را خود آموزش و پرورش انتخاب میکند.
وی با اشاره به وجود هزار و ۴۰۰ مدرسه امین در کشور، اظهار کرد: استقبال از طرحهای حوزههای علمیه در بدنه آموزش و پرورش خیلی زیاد است ولی از وزارتخانه ثمر خاصی نیست.
معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه کشور اضافه کرد که بودجه مبلغان دینی که به مدارس آموزش و پرورش اعزام میشوند از سوی حوزه علمیه تامین میشود.
منبع : مهر