به گزارش قم نا ، علی بیاتی با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری در پروژه بلوار پیامبر اعظم (ص) اظهار کرد: شرکتهای مشاور معتبر به مطالعه این طرح پرداختهاند، تهیه طرح جامع توسط نرمافزار کامفار و ارزیابی آن توسط شاخصهای اقتصاد مهندسی میتواند به عنوان ضمانت اجرایی این طرح قلمداد شود که در مقایسه با نرخ بهره بانکی و شاخصهای اقتصادی از بهترین توجیه اقتصادی برخوردار است.
وی با اشاره به ویژگیهای طرح بلوار پیامبر اعظم (ص) گفت: طراحی بلوار بر اساس یک مسیر کامل مستقیم در برگیرنده خیابانهای منشعب به بلوار پیامبر اعظم (ص) به صورت تقاطعات غیرهمسطح (هفت تقاطع) است.
قائم مقام شهردار قم در امور سرمایهگذاری و تامین منابع مالی استفاده از خطوط حمل و نقل سریعالسیر عمومی و طراحی پیادهروهایی با عرض بیش از 18 متر در هر طرف بلوار با استفاده از آخرین استانداردهای شهرسازی را از ویژگیهای دیگر این پروژه ذکر کرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم گرم و خشک استان قم بیش از نیمی از مساحت طرح به صورت فضای سبز و آبنما اختصاص پیدا کرده، البته میتوان بیان کرد که این پروژه از امکانات فرهنگی، اقامتی، گردشگری و ... برخوردار است.
بیاتی با اشاره به ویژگیهای دیگر پروژه بلوار پیامبر اعظم (ص) گفت: طراحی منحصر به فرد نورپردازی بلوار با توجه به معنوی بودن فضای مسیر و دید حرم مطهر و مسجد جمکران و در نظرگیری و طراحی کاربری اقامتی در طول محور پروژه با مساحت بالغ بر 170 هزار مترمربع از جمله ویژگیهای این بلوار است.
وی خاطرنشان کرد: پارکینگهای مکانیزه طبقاتی، پیادهروهای دارای خطوط مخصوص عبور دوچرخه و اختصاص بیش از 200 هزار مترمربع از مساحت به طرح کاربری فرهنگی و آموزشی از ویژگیهای دیگر پروژه است.
قائم مقام شهردار قم در امور سرمایهگذاری و تامین منابع مالی یادآور شد: بلوار پیامبر اعظم (ص) شامل تقاطعهای غیرهمسطح در طول پروژه، تقاطع بلوار عمار یاسر و پل سه سطحه 9 دی، تقاطع میدان معلم، تقاطع بلوار هنرستان، تقاطع بلوار فردوسی، تقاطع ریل راه آهن، تقاطع بلوار شهید کریمی و تقاطع با رینگ مسجد مقدس جمکران است.
وی با بیان اینکه محور بلوار پیامبر اعظم از عملکردهای شهری، ملی و فراملی با رویکرد فرهنگی و مذهبی برخوردار است، گفت: این محور دو مکان مقدس یعنی حرم حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران را به هم پیوند میدهد.
بیاتی خاطرنشان کرد: رویکرد شهردار کنونی قم توجه ویژه به بلوار پیامبر اعظم (ص) به ویژه ایجاد بستر مناسب برای ورود سرمایهگذاران در بخش هتلسازی است.
وی با اشاره به پیشبینی بخشهای فرهنگی، تجاری و مذهبی در طول پروژه بلوار پیامبر اعظم (ص) گفت: بخشهای فرهنگی از جمله فرهنگسراها، موزهها، کتابخانه و مدارس علمی آموزشی و بخش تجاری اداری شامل دفاتر شرکتها، ادارات، بانکها و فروشگاهها و بخشهای مذهبی شامل حسینیه، مساجد و نمازخانهها برای این پروژه پیشبینی شده است.
منبع : فارس