کد خبر ۲۷۷۴۳ انتشار : ۴ تیر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۱۹
در قم؛

حجت‌الاسلام مصلحی با مادر شهیدان کارکوب‌زاده ‌دیدار کرد‌

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس با حضور در شهرک شهداء قم، با خانواده شهیدان کارکوب‌زاده دیدار کرد.

به گزارش قم نا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم، حجت‌الاسلام حیدر مصلحی در دیدار با خانواده شهیدان کارکوب‌زاده طی سخنانی به برکت و تاثیر نام شهیدان بزرگوار انقلاب و دفاع مقدس در راه احیای اسلام ناب محمدی(ص) اشاره کرد و پاسداشت خون شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را مسئولیتی همگانی برشمرد.

مادر شهیدان کارکوب‌زاده نیز ضمن سفارش به پشتیبانی از ولایت فقیه و ترویج روحیه و منش بسیجی در جامعه اظهارداشت: امروز هرکس در مسیر تضعیف خط شهادت و بسیج گام بردارد بی‌شک از نیرو‌های دشمن به شمار می‌رود و یقیناً انقلاب اسلامی و ولایت فقیه با حضور انقلابی مردم در صحنه‌های اجتماعی، بیش از پیش تقویت می‌شود.

وی به شرح زندگی و سابقه حضور خود و خانواده‌اش در جنگ تحمیلی در آبادان، شهادت سه فرزند و اسارت فرزند دیگر و شیمیایی شدن خود، همسر فقید و دخترش و همچنین ماجرای حضور مقام معظم رهبری در منزل وی در سفر استانی سال 1389 به قم پرداخت.

خانواده شهیدان کارکوب‌زاده، دو شهید به نام‌های عبدالجلیل و خلیل و یک مفقودالاثر به نام منصور و ‌یک جانباز و یک آزاده تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.

مادر شهیدان کارکوب‌زاده در طبقه زیرزمین منزل خود نمایشگاهی به یاد فرزندان شهیدش برپا کرده که از میهمانان خود، در این نمایشگاه پذیرایی می‌کند. 

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com