به گزارش قم نا ، آیین کلنگزنی نخستین سلامتکده و دانشکده طب سنتی ظهر امروز با حضور جمعی از مسولان کشوری و استانی در مسجد فاطمهالزهرا(س) قم برگزار شد.
در ابتدای این مراسم ابوالفضل ایرانیخواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه حضور متخصصان و پزشکان در حوزه طب سنتی میتواند از برخی آسیبهای حوزه درمان و سلامت جلوگیری کند اظهار کرد: طب سنتی باید با گسترش آموزههای علمی و فعالیتهای پژوهشی همراه شود.
وی با بیان اینکه خیرین قمی در مراکز مختلف حوزه بهداشت و درمان مشارکت داشتهاند تاکید کرد: افراد خیری که در حوزه سلامت و درمان گام برداشتهاند در دنیا و آخرت اجر و پاداش خود را خواهند گرفت.
همچنین حجتالاسلام علی بنایی معاون سیاسی امنیتی استانداری قم در این مراسم با تاکید بر اینکه ائمه اطهار(ع) در حوزه طب سنتی دستورات بسیاری را بیان کردهاند ابراز کرد: ایجاد این ائتلاف علمی و انتقال تجربه میان افراد در حوزه طب سنتی میتواند دستاوردهای گستردهای برای استان قم داشته باشد.
وی با بیان اینکه برای تحقق اهداف حوزه سلامت و درمان باید افراد شایستهای که نیت خیرخواهانه دارند به عرصه ترویج طب سنتی ورود پیدا کنند تصریح کرد: مقاومت مقابل طب سنتی بیفایده است و دیگر ضرورتی ندارد با اشخاصی که در این زمینه فعالیت میکنند برخورد کنیم زیرا شخصیتهایی که در زمینه علوم سنتی تواناییهایی داشته میتوانند این علوم را مورد بررسی کرده و گسترش دهند.
در پایان این مراسم محمود خدادوست معاون طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تفاهم و همدلی میان طب سنتی و رایج را لازم دانست و تاکید کرد: اگر طب سنتی قالب دانشگاهی و آکادمیک گرفته و توسط تولیت سلامت جامعه اسلامی اداره شود نمیتواند آسیبی برای مردم داشته باشد اما اگر بدون این برنامهریزی گسترش یابد برخی مشکلات را برای جامعه اسلامی به وجود میآورد.
ویبا اشاره به اینکه افرادی داروهای شیمایی را با برخی مواد گیاهی آغشته کرده و از آن به عنوان داروی طب سنتی استفاده میکنند گفت: اینکه نخستین دانشکده طب سنتی توسط یک خیر در استان قم راهاندازی میشود ماندگاریهای بسیاری برای جامعه اسلامی و این استان خواهد داشت.
منبع : فارس