به گزارش قم نا ، کتاب رسانه ملی و نهادینهسازی فرهنگ عفاف و حجاب از سه فصل اصلی شامل مفاهیم نظری، یافتههای تحقیق و تجزیه و تحلیلها تشکیل شده است.
عفاف، حدود و مصداقهای حجاب در آیات قرآنی، بدحجابی و پوششهای نامناسب زنان، پوششهای نامناسب مردان، بررسی وضعیت فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه، بررسی عوامل ایجاد و تشدید پدیده بدحجابی، راهکارهای اصلاح وضعیت موجود عفاف و حجاب، بررسی سهم نهادهای مختلف در اصلاح وضعیت موجود عفاف و حجاب، بررسی سهم رسانه ملی در اصلاح وضعیت موجود عفاف و حجاب و بررسی عملکرد کنونی رسانه ملی در حوزه عفاف و حجاب از جمله عناوین مباحث مطرح شده در این کتاب است.
وظایف رسانه ملی در زمینه سیاستگذاری، تولید و نظارت در نهادینهسازی فرهنگ عفاف و حجاب، برنامهسازی در رسانه ملی برای اصلاح وضعیت موجود فرهنگ عفاف و حجاب، مهمترین موانع اثرگذاری برنامههای رسانه ملی و چگونگی غلبه بر آنها، وضعیت فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه، حجاب و عفاف در مقیاس جهانی، راهکارها و بایدهای بهبود وضعیت فرهنگ عفاف و حجاب و شناخت جنبههای پدیده بدحجابی از مباحث دیگر مطرح شده در این کتاب است.
نویسنده در قالب راهکارها و بایدهای بهبود وضعیت فرهنگ عفاف و حجاب، شناخت جنبههای پدیده بدحجابی، تدوین راهبرد و برنامهریزی کلان فرهنگی، فرهنگسازی عفاف بر مبنای اختیار، تمدنسازی بر اساس الگوی دینی سبک زندگی، تأکید بر ارزشهای خانوادگی، ضابطهمند کردن پوشش با تقویت قانونگرایی، بهرهگیری از سیاستهای جدید تبلیغی و ترویجی، الگوسازی بر اساس شاخصهای قرآنی و روایی، هماهنگی اقدامات و پرهیز از عملکردهای پراکنده و متقاطع، جلوگیری از نفوذ مبانی هنر غربی در سیاستهای جذب مخاطب رسانه ملی و توجه همزمان به حجاب و حیا و عفاف مباحثی را مطرح میکند.
تصویرسازی از بانوان چادری، تدوین، اصلاح و اجرای سیاستهای رسانهای، وظایف و بایستههای سیاستگذاری، تولید و نظارت، اهتمام وافر به اثرگذاری رسانه ملی در سه حوزه شناختی، عاطفی و رفتاری، بهرهگیری از نیروهای فنی و هنری کارآمد و متعهد، گفتمانسازی و جریانسازی هنر اسلامی و هنر ناب شیعی و بهکارگیری سیاستهای تشویقی مؤثر در رشد فرهنگ عفاف و حجاب از مباحث دیگر این کتاب است.
کتاب «رسانه ملی و نهادینهسازی فرهنگ عفاف و حجاب» با شمارگان 600 جلد و قیمت 75 هزار ریال به همت مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما منتشر شد.
منبع :فارس