به گزارش قم نا ، علی اکبر حق ویسی افزود: با توجه به اینکه ماه رمضان امسال در فصل تابستان و هوای گرم قرار گرفته است، نیاز بدن به آب و مایعات افزایش پیدا می کند که باید پس از یک ساعت بعد از افطار تا سحر، مصرف آب و مایعات افزایش یابد.
وی به روزه داران توصیه کرد: جهت جلوگیری از احساس تشنگی در طول روز، هنگام افطار تا سحر، شربت خاک شیر، تخم شربتی، اسفرزه، آب لیمو و به لیمو استفاده کرده و حتی الامکان در این نوشیدنی ها به جای شکر از شیره خرما، شیره انگور و یا عسل استفاده کنند.
وی با تاکید بر استفاده از آب جوش و چای بسیار کمرنگ، اضافه کرد: غذاهایی که دارای آب زیادی می باشد از جمله انواع خورشت، آبگوشت، سوپ و آش بدون نعناع و پیاز داغ استفاده شود تا درصدی از آب بدن از این طریق جبران شود.
حق ویسی گفت: نمک، غذاهای پرچرب، سرخ کرده، ته دیگ و کافئین، به دلیل جذب بالای آب، نیاز بدن به آب را افزایش می دهد که در ماه رمضان نباید مصرف شود.
وی با بیان اینکه قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خوشیدن از جمله عوامل دفع آب بدن می باشد افزود: روزه داران باید حتی الامکان در فضاهای خنک قرار گیرند و با پوشیدن لباس های مناسب و استفاده از کلاه آفتابگیر از تعرق و کاهش آب بدن جلوگیری کنند.
منبع : ایرنا