به گزارش قم نا به نقل از مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین رضا مؤدب ضمن انتقاد از افزایش بد حجابی در جامعه بیان کرد: اجرای قانون حجاب و عفاف با دولت و پلیس است و باید تمهیداتی در این خصوص بیاندیشند که این قانون اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه بعد از اینکه قانون مصوب شد مجریان آن به صورت جدی برخورد نکردهاند گفت: این مسئله باید طبق قانون به صورت کامل اجرا شود و مجریان نباید در اجرا اجتهاد کنند و راههایی را تألیف کنند که خارج از قانون است.
مدیر انجمن قرآن پژوهشی حوزه با بیان تبیین مسائل فرهنگی و اهمیت حجاب بر عهده تیمهای فرهنگی مانند رسانهها، دانشگاهها و حوزههای علمیه است که باید زمینه آن را فراهم کنند افزود: معاونت فرهنگی در دانشگاهها میتواند با برگزاری جلسات گفتوگو و نشستها اهمیت حجاب را تبیین کند که البته این مبحث به خوبی صورت نمیگیرد.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاهها و حتی سازمانهای دولتی از نظر فرهنگی کمتر به مسئله حجاب پرداخته شده است گفت: مجریان امر نیز کمتر به این موضوع پرداختهاند و به نحوی با آن برخورد میکنند گویی مسئلهای رخ نداده است و کمتر به آن فکر میکنند و به این دلایل شاهدیم که بد حجابی در بین دختران جوان و جوانان ما شیوع مییابد.
مؤدب در خصوص نحوه برخورد با بد حجابی در جامعه تصریح کرد: نحوه برخورد با این مسئله باید منطقی و معتدل باشد همانطور که خداوند میفرماید وقتی میخواهید با منکرات برخورد کنید با یک نگاه منطقی و تدریجی برخورد کنید.
وی بیان کرد: در شرع تعریف شده است که حجاب برای زنان و مردان واجب است و ما از نظر شرع مشکلی نداریم و همه فقها توافق دارند که چگونه باید اجرا شود.
مدیر انجمن قرآن پژوهشی حوزه با بیان اینکه به نظر میرسد مسئله حجاب در جامعه ما به خوبی تبیین نشده است گفت: مسئله بدحجابی در کشور ما امر رایجتری از بیحجابی است و برای حل این موضوع نیاز به یک وزارتخانه به نام امر به معروف و نهی از منکر داریم که این مسئله به آن سپرده شود.
وی با اشاره به اینکه باید مجری قانون حجاب و عفاف مشخص باشد عنوان کرد: در جامعه ما مسئولیت اجرای حجاب مشخص نیست و هر کسی میتواند به نوعی از این مسئولیت فرار کند.
مؤدب ادامه داد: ما حوزویها نیز شاید در این بخش کوتاهی کردهایم و در بین خانوادهها و در تبلیغی که انجام میدهیم باید بخشی از مسئولیت را بپذیریم.
وی با اشاره به اینکه اکنون نوع حجاب در بین قشرهای متدین و در خانوادهها تغییر پیدا کرده است گفت: حوزه باید به این موضوع بیشتر توجه کند و مسئولیتها و آسیبها را بشناسیم تا در آینده حجاب را به عنوان یکی از مظاهر حکومت اسلامی در جامعه شاهد باشیم.
مدیر انجمن قرآن پژوهشی حوزه با تأکید بر اجرای قانون در کنار فرهنگسازی در جامعه بیان کرد: هر کدام از این دو به تنهایی نمیتواند در جامعه اجرا شود و باید قانون به خوبی اجرا شده و در کنار آن در جامعه فرهنگ سازی شود و رسانهها میتوانند نقش مهمی در این زمینه داشته باشند.
وی اضافه کرد: گاهی صداوسیما فیلمهایی میسازد که نه تنها مروج حجاب نیست، بلکه برعکس مروج بیحجابی در جامعه نیز هست و باید از این حیث به کارهای فرهنگی توجه ویژهای شود.
مؤدب گفت: برای بیماریهای جسمی و خانوادگی فیلمهای مختلفی ساخته میشود ولی متأسفانه در مورد حجاب فیلمی ساخته نمیشود و باید از این وسیله استفاده کرده و نتایج بد حجابی در جامعه مورد بررسی قرار گیرد و مضرات آن برای جامعه تبیین شود.