به گزارش قم نا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، مدیر کل دفتر طیور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی در این جلسه طی سخنانی گفت: پرهیز از توسعه کمی واحدهای طیور یکی از سیاستهای دفتر طیور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی است.
حبیب امینی با اشاره به پیگیری امور مربوط به زنجیرههای تولید مرغ گوشتی و تخمگذار اظهار کرد: تغییر کاربری واحدهای گوشتی به تخمگذار و بالعکس ممنوع است.
وی با تاکید بر رعایت سقف جوجهریزی در واحدهای مرغداری افزود: پیگیریهای لازم برای تخصیص 10 میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانهها به منظور تنظیم بازار انجام شده و قرار است تخم مرغ در قالب سبد کالای اقشار کم درآمد توزیع شود.
وی با تاکید بر لزوم حذف مرغهای بالای 80 هفته ادامه داد: خرید و ذخیره سازی گوشت پایان دوره تخم گذار باید توسط شرکت پشتیانی امور دام انجام شود.
امینی اجرای سیاست قیمت تضمینی را ضروری دانست و گفت: طرح خرید و صادرات گوشت مرغ و تخم مرغ در قالب کمکهای انسان دوستانه به سایر کشورها از طریق وزارت امور خارجه در دستور کار قرار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم در این جلسه طی سخنانی گفت: مقام عالی وزارت در خصوص مدیریت تولید در واحدهای گوشتی و تخم گذار تاکید ویژهای دارند.
محمدرضا طلایی اظهار کرد: در همین راستا در خصوص صدور مجوزهای ماکیان سیاستهای انقباضی را در دستور کار قرار دادهایم.
وی با اشاره به مصوبات این جلسه بیان کرد: در این جلسه مصوب شد که از هرگونه توسعه کمی واحدهای طیور استان تا اطلاع ثانوی خودداری شده و همچنین پیگیری لازم به منظور حذف مرغهای بالای 24 ماه صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه همانند گذشته باید از ارائه هرگونه خدمات به واحدهای تولیدی با سن بالای 18 ماه خودداری شود، بیان کرد: پیگیری در راستای تکمیل زنجیره تولید واحدهای گوشتی تخمگذار و استعلام از اتحادیه مرغداران در زمان تمدید پروانههای واحدهای طیور از دیگر مصوبات این جلسه به شمار میرود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم نیز در این جلسه گفت: رعایت سقف جوجهریزی گوشتی تعیین شده توسط دفتر طیور الزامی است.
علی بیگی معاون بهبود تولیدات دامی استان بیان کرد: کنترل تولید و برخورد با واحدهای غیرمجاز و واحدهای دارای پروانه که بیش از سقف پروانه مبادرت به افزایش ظرفیت کردهاند، در دستور کار قرار دارد.
مدیر کل دامپزشکی استان قم نیز در بخشی از این جلسه اظهار کرد: با همکاری کارشناسان اتحادیه، معاونت بهبود تولیدات دامی و اداره کل دامپزشکی، نظارت لازم بر واحدهای مرغ مادر تخمگذار صورت میگیرد.
رفیعی افزود: مجوز جوجهریزی بهداشتی بدون اخذ تأییدیه اتحادیه مرغداران استان و کد رهگیری سامانه سمات صادر نمیشود.