به گزارش قم نا به نقل از سپاه استان قم، مریم مجتهدزاده در یادواره شهیده طیبه واعظی که به همت سازمان بسیج جامعه زنان و به مناسبت هفته مقاومت و پیروزی در سالن همایشهای شهرداری قم برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: این سکوتی که سازمانهای حقوق بشر در برابر جنایات عربستان در یمن دارند، همین سکوت را در هشت ساله دفاع مقدس در برابر جنایات و حملات رژیم بعث عراق علیه مردم بیدفاع ایران داشت، اختیار کرده بودند.
وی ابراز کرد: همین جنایاتی که امروز داعش در کشورهای سوریه و عراق مرتکب میشود، در طول هشت سال جنگ تحمیلی در گوشه و کنار کشورمان رخ میداد و بسیاری از زنان و کودکان در خون خود غلطیدند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای زنان در دفاع مقدس با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فریادرسی برای مظلومان عالم نبود، افزود: بحمدالله امروز ایران تا حد توان و با تمام وجود از مظلومان دفاع میکند.
امنیت امروز کشور مدیون جوانانی است که جلوی گلولههای دشمنان سینه سپر کردند
مجتهدزاده افزود: امنیت و آرامش امروز ایران اسلامی مرهون رشادتها و جانفشانیهای جوانانی است که با دستان خالی جلوی گلولههای دشمنان سینه سپر کردند.
وی به سالروز آزادسازی خرمشهر اشاره کرد و گفت: نقش زنان در این واقعه برجسته و پررنگ بود، بطوری که زنان در خرمشهر بخشی از کار تدارکات، امدادرسانی، آذوقه سازی و حتی جنگ در خط مقدم را نیز عهده دار بودند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای زنان در دفاع مقدس با بیان اینکه ایستادگی زنان در خرمشهر آگاهانه بود، گفت: فتح خرمشهر فتح ارزشهای اسلامی بود نه فتح خاک.
وی تصریح کرد: در جریان فتح خرمشهر تمام قدرتهای مادی در مقابل ایمان ذلیل شدند؛ بطوری که عملیاتهای پیچیدهای توسط جوانان کم سن و سال با موفقیت طراحی و اجرا شد.
در ۸ سال دفاع مقدس، میراث معنوی اتکا به خداوند و خودباوری را به دست آوردیم
مجتهدزاده با بیان اینکه در هشت سال جنگ تحمیلی خسارات مادی و معنوی بسیاری متحمل شدیم، افزود: در همین سالها میراث معنوی اتکا به خداوند و خودباوری را به دست آوردیم که ایران را به کشوری ابرقدرت در منطقه تبدیل کرده است.
وی اضافه کرد: قدرت و صلابت امروز ایران اسلامی باعث شده تا دشمنانی همانند آمریکا و اسراییل علیه کشورمان توطئه کنند.
گفتنی است یادواره شهیده طیبه واعظی (یادواره سرو)، شهید شاخص سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی سازمان بسیج مستضعفین به همت سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) و با همکاری استانداری، شهرداری و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس قم در سالن همایشهای شهرداری برگزار شد.
در این مراسم سردار مهدی مهدوینژاد فرمانده و حجت الاسلام سید حسن اکبری مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی بن ابی طالب(ع)، احمد حسینی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس قم، معصومه ظهیری مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری قم و جمعی دیگر از مسئولان حضور داشتند.
پخش کلیپی از شهیده طیبه واعظی، برگزاری میزگرد و بیان خاطرات خانواده شهید واعظی، همچنین تجلیل از چند خانواده شهید سوم خرداد و برگزیدگان جشنواره زن از نگاه رسانه از دیگر بخشهای این یادواره بود.
طیبه واعظی دهنوی در سال ۱۳۳۶ در یکی از روستاهای اصفهان متولد شد؛ او در خانوادهای مذهبی و فقیر رشد کرد و به همین علت خیلی زود با درد و رنج مردم مستضعف آشنا شد.
وی در سال ۱۳۵۰ با پسر خاله مجاهدش ابراهیم جعفریان ازدواج کرد؛ وی از سال ۱۳۵۴ به خاطر مبارزه با شاه و تحت تعقیب بودن شوهرش به زندگی مخفی روی آورد، ولی در نهایت در ۳۰ فروردین ۱۳۵۶ پس از دستگیری شوهرش، دستگیر شد و سرانجام در سوم خرداد ۵۶ زیر شکنجه به شهادت رسید.