به گزارش قم نا ، احمد عطارنیا با اشاره به ثبتنام شانزدهمین مسابقه ملی مهارت، انتخابی چهل و چهارمین مسابقات جهانی مهارت 2017 ابوظبی اظهار کرد: علاقمندان برای شرکت در این دوره از مسابقات تا پانزدهم اردیبهشتماه فرصت ثبتنام داشتند.
وی افزود: دواطلبان فردا در 28 رشته آموزشی ساخت و تولید، مکاترونیک، طراحی مهندسی مکانیک، تراش CNC، فناوری اطلاعات، جوشکاری، کاشیکاری دیوار و کف، صافکاری خودرو، لولهکشی و گرمایشی، الکترونیک و طراحی وب، تاسیسات الکترونیکی، کنترل صنعتی، آجرچینی، کابینتسازی چوبی، خیاطی فناوری مد، قنادی شیرینی پزی، فناوری اتومبیل، آشپزی، طراحی فضای سبز، تبرید و تهویه، فناوری اطلاعات مدیریت سیستمهای تحت شبکه، فناوری طراحی گرافیک و گل آرایی به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم تصریح کرد: در مرحله شهرستانی این دوره از مسابقات که فردا راس ساعت 10 همزمان با سراسر کشور در قم آغاز میشود، 720 نفر از جوانان مدارس، هنرستانها و دانشگاههای قم شرکت خواهند داشت.
عطارنیا بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به عنوان نماینده ایران در سازمان جهانی مهارت، متولی برگزاری مسابقات ملی مهارت در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری به صورت سالانه است که مرحله شهرستانی این دوره از مسابقات ملی مهارت فردا و مرحله استانی هشتم مرداد و مرحله کشوری نیز در نیمه دوم مهر ماه امسال برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه مرحله شهرستانی مسابقات ملی مهارت ابتدا به صورت آزمون کتبی و به طور همزمان در کشور برگزار میشود، گفت: پس از آن در هر استان از میان قبولشدگان مرحله کتبی با برگزاری آزمون عملی نسبت به انتخاب نفرات برتر و معرفی به مرحله استانی اقدام خواهد شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم تاکید کرد: ارتقای فرهنگ مهارتآموزی در میان جوانان، معرفی آموزشهای مهارتی و اهمیت نقش آن در توسعه اقتصاد به عموم مردم و جلبنظر مسئولان، بنگاههای اقتصادی، صنایع و صنوف برای مشارکت هرچه بیشتر در اجرای مسابقات ملی مهارت، ارتقای سطح استانداردهای آموزش مهارت در کشور، ایجاد بستر مناسب برای ارتقای مهارتهای حرفهای کشور تا سطح مهارتهای جهانی و شناسایی کمبودها در آموزشهای فنی و حرفهای و برنامهریزی برای رفع آنها، ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفهای، شناسایی و معرفی افراد ماهر و نخبه به صنایع و بنگاههای اقتصادی، فراهم کردن فرصت مناسب برای رقابت سالم میان جوانان کشور، کشف استعدادهای حرفهای جوانان و ایجاد فرصت مناسب برای شکوفایی مهارتها و ایجاد انگیزش در جوانان برای کسب مهارت از جمله اهداف برگزاری مسابقات مهارت است.
عطارنیا با اشاره به تسهیلات اعطایی به برگزیدگان مسابقات ملی مهارت بیان کرد: اعطای مدال، لوح تقدیر، استفاده از برگزیدگان به عنوان مربیان آموزشی، معرفی به بنیاد ملی نخبگان و سایر حمایتهای مادی و معنوی برای جذب، حفظ و نگهداری آنها به عنوان نخبگان مهارتی کشور از جمله تسهیلات اعطایی به برگزیدگان مسابقات مهارت است.
وی تصریح کرد: برگزیدگان نهایی شانزدهمین و هفدهمین مسابقات ملی مهارت پس از شرکت در اردوهای آمادهسازی و گزینش نهایی در چند رشته منتخب به چهل و چهارمین مسابقات جهانی مهارت که در سال 2017 در ابوظبی برگزار میشود، اعزام خواهند شد.
منبع : فارس