به گزارش قم نا به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه خواهران، در مراسم رونمایی از سامانه زنان اسوه تاریخ اسلام حجتالاسلام والمسلمین سید مهدی حسینی، گزارشی از فعالیتهای حوزههای علمیه خواهران به ویژه در بخش آموزش به آیتالله مقتدایی ارائه کرد.
مشاور عالی مدیر حوزههای علمیه خواهران در امور آموزشی با تأکید بر ضرورت حضور طلاب در فضای مجازی برای تبلیغ دین اظهار داشت: حوزههای علمیه خواهران در قدم نخست به دنبال بیان معارف اسلام برای جامعه و در قدم دوم بیان این معارف برای جهانیان هستند. حتی در صورت امکان به دنبال آموزش زبانهای خارجی به طلاب هستیم.
وی افزود: امروزه به سبب گستردگی وسایل ارتباطی همانند اینترنت و گوشیهای هوشمند بیش از پیش ضرورت حضور در فضای مجازی برای تبلیغ دین احساس میشود.
مشاور عالی مدیر حوزههای علمیه خواهران در امور آموزشی همچنین درباره آموزش مجازی بانوان طلبه خاطر نشان کرد: اکنون بیش از 5 هزار طلبه خواهر از آموزش مجازی بهره میبرند که هزار و 800 نفر از سطح سه و بقیه از سطح دو هستند.
سامانه زنان اسوه تاریخ اسلام (پایگاه اسوه) در فاز نخست به بیان زندگینامه حضرت خدیجه (س) میپردازد.
در نخستین قدم از طرح تولید اینفوگرافی از زندگانی بانوان بزرگ تاریخ اسلام که الگوی زنان در طول تاریخ بودهاند و سرنوشت تأثیرگذاری در جهان اسلام داشتهاند. زندگانی حضرت خدیجه (س) به عنوان همسر فداکار و یار با وفای پیامبر اسلام (ص) به عنوان بانویی که نام ایشان در تارک تاریخ اسلام میدرخشد، طراحی و تنظیم شده است.