به گزارش قم نا ، چهارمین جلسه کار گروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان قم ظهر امروز با حضور جمعی از مسئولان استانی در شعبه دوم مرکز رشد استان قم برگزار و در پایان این جلسه مرکز رشد استان قم به عنوان یکی از اعضا جدید این کار گروه انتخاب شد.
ذبیحالله عبداللهی معاون برنامهریزی و اداری مالی فرمانداری قم در ابتدای این جلسه با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیتهای بانکی برای برخی از مراکز فناوری مقدور نیست ابراز کرد: استفاده از سرمایهگذارانی که برای طرحهای مراکز فناوری هزینههای سنگین را انجام میدهند میتواند بخشی از مشکلات مالی مرکز رشد استان قم را برطرف کند.
وی با تاکید بر اینکه برخی از سازمانهای استانی میتوانند در رشتههای تخصصی همکاری مناسبی داشته باشند اظهار کرد: افزایش هزینههای مراکز فناوری باید افزایش درآمدهای این مراکز را به دنبال داشته باشد تا ظرفیتهای موجود استانی در عرصه فناوری بتواند با استفاده از راهکارهای مناسب به رشد مطلوبی برسد.
عبداللهی با بیان اینکه ایدههای مختلفی برای برطرفسازی مشکلات مراکز فناوری استان قم وجود دارد تصریح کرد: برای تامین سولههای مورد نیاز مراکز فناوری میتوان از ظرفیت جهاد کشاورزی استان قم استفاده کرد.
همچنین سید مهدی مدبری رئیس مرکز رشد دانشگاه قم، طی سخنانی به برخی از فعالیتهای علمی دانشجویان قمی اشاره کرد و افزود: اشتغال ظرفیت فارغالتحصیلان استان قم باید مورد توجه مسئولان مورد توجه قرار بگیرد و با توجه به اینکه طبق آمار کشوری 42 درصد فارغالتحصیلان بیکار هستند نگرانیهای بسیاری در این زمینه وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه مرکز رشد خارج از رسالت خود حرکتی انجام نمیدهد گفت: دست نیاز فارغالتحصیلان به سمت کمیته اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان است و امیدواریم این کمیته در راستای حل مشکل بیکاری فارغالتحصیلان حرکتهای مناسبی انجام دهد.
در پایان این مراسم وحید شیخالاسلامی معاون مرکز رشد استان قم ادامه داد: پیشبرد اهداف مورد نظر مرکز رشد استان قم، نیازمند همکاری مسئولان استانی است و افرادی که در این مرکز آموزشهای لازم را سپری میکنند در دورههای آینده میتوانند به عنوان یکی از متخصصان عرصه کار مورد استفاده قرار گیرند.
شیخالاسلامی با بیان اینکه تاکنون 41 شرکت با ارائه آموزش توسط مرکز رشد استان قم فارغالتحصیل شده و در سطح ملی فعالیت دارند مطرح کرد: طی 9 سال گذشته این مرکز 652 میلیون تومان حمایت مالی از شرکتهای مورد نظر داشته که 220 میلیون تومان از این هزینهها تاکنون به چرخه مالی مرکز بازگشته و مجموع شرکتها برای دریافت وامهای قرضالحسنه بالغ بر 450 میلیون تومان به صندوق کارآفرینی امید معرفی شده است.
منبع : فارس