به گزارش قم نا ، اکبر روح پرور اظهار داشت: در حال حاضر از مربیان علاقمند و واجد شرایط حضور در دوره مربیگری درجه B فوتبال بابت شهریه مبلغ 25 میلیون ریال دریافت میشود که این مبلغ برای مربیانی که عمده آنها حرفهای نیستند غیر منطقی است.
وی افزود: اغلب مربیان فوتبال کشور در چنین سطحی، دارای مشاغلی هستند که برای حضور در یک دوره مربیگری مجبور به رها کردن شغل خود برای مدت زمان چند روزه هستند و با حضور در دوره مربیگری در شهر دیگر در مجموع چند میلیون تومان ضرر مالی را متحمل میشوند در حالی که فدراسیون فوتبال باید به فکر جذب مربیان باشد نه دفع آنها.
مسئول کمیته آموزش هیئت فوتبال قم گفت: بسیاری از مربیان جوان و علاقمند که در سطوح پایه به فعالیت مشغول هستند به دلیل محدودیتهای مالی قید حضور در کلاسهای سطح بالاتر را میزنند زیرا این هزینه را الزاما، نوعی سرمایه گذاری نمیدانند.
روح پرور بیان کرد: هزینههای میلیونی برای برگزاری کلاسهای مربیگری که از مربیان دریافت میشود توجیه منطقی ندارد و کمیته آموزش فدراسیون فوتبال برای جذب مربیان باید به فکر تعدیل هزینهها و ایجاد فضای مناسب برای آموزش مربیان جوان با حداقل هزینه باشد.
وی عنوان کرد: رشد فوتبال ایران در گرو در اختیار داشتن مربیان فهیم و با دانش است اما اگر مربیان به دلایل مالی از دورههای آموزشی ارتقا یا دانش افزایی رویگردان باشند فوتبال پیشرفتی نمیکند.
مسئول کمیته آموزش هیئت فوتبال قم در بخش دیگری از صحبتهای خود تصریح کرد: برگزاری دوره استعدادیابی مربیگری فوتبال، دوره درجه C مربیگری کنفدراسیون فوتبال اسیا و دوره مربیگری Level 1 فوتسال آسیا در دستور کار هیئت فوتبال استان قم قرار گرفته است.
روح پرور خاطرنشان کرد: دوره آموزشی مربیان مدارس و آکادمیهای فوتبال موسوم به گرس روت نیز تا پایان اردیبهشت ماه در قم برگزار میشود و هدف از برگزاری این دوره آموزشی مطابق با استانداردهای فیفا، آماده سازی مربیان برای روشهای آموزشی در مدارس فوتبال تابستانی است.
منبع : تسنیم