به گزارش قم نا ، احمد فتحیاظهار داشت: خانه تیراندازی با کمان قم در حال حاضر قطب فعالیتهای تیراندازی با کمان قم است و علاقمندان به تیراندازی با کمان در این مکان تحت آموزش قرار میگیرند.
وی افزود: به طور معمول برنامههای تیراندازی با کمان در 6 ماهه نخست سال در فضای روباز انجام و در 6 ماه دوم سال نیز این برنامهها بیشتر در سالنهای سرپوشیده سازماندهی میشود، به همین دلیل رویکرد برنامههای ما در آغاز سال 94، برگزاری مسابقات در فضاهای باز است.
دبیر هیئت تیراندازی با کمان قم گفت: یکی از اصول توسعه هر رشته ورزشی سرمایهگذاری بر روی ردههای سنی پایه است و تلاش کردهایم با تعامل با آموزش و پرورش در این مسیر اقدام مثبتی انجام دهیم اما با مشکلاتی مواجه بودهایم.
فتحی بیان کرد: انتظار داریم آموزش و پرورش در توسعه رشته تیراندازی با کمان در قم همکاری کند و در این راستا، فدراسیون تیراندازی با کمان با وزرات آموزش و پرورش تفاهم نامهای امضاء کرده اما آموزش و پرورش قم اعلام کرده در این مورد، چیزی به آنها ابلاغ نشده است در حالی که توسعه ورزش جزئی از برنامه آموزش و پرورش است.
وی عنوان کرد: در اواخر سال 93، حدود 30 نوجوانان 12 تا 15 سال را تحت آموزش قرار دادیم و با استعدادیابی صورت گرفته، تعدادی از این نفرات برای ادامه فعالیت خود در این رشته به صورت جدی جذب برنامههای حرفهای و نیمه حرفهای هیئت تیراندازی با کمان شدهاند.
دبیر هیئت تیراندازی با کمان قم تصریح کرد: حدود 100 تیرانداز مرد و 50 تیرانداز زن در سال 93 در زمره ورزشکاران سازمان یافته تیراندازی با کمان قرار گرفتند اما آمار واقعی ما بیش از این تعداد است و برخی از ورزشکاران ما در زمان دریافت کارت بیمه ورزشی به اشتباه زیر مجموعه رشته تیراندازی با تفنگ و تپانچه قرار گرفتند که خود، رشته و هیئت مستقلی دارد.
فتحی خاطرنشان کرد: رشته تیراندازی با کمان رشتهای خاص اما فاقد اسپانسر و پشتیبانی مالی است و به همین دلیل، مدتها است که نتوانستهایم تیمی در بالاترین سطح رقابتی تیراندازی با کمان کشور داشته باشیم.
منبع : تسنیم