معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی گفت: 600 نفر از طلاب در طرح فلاح شرکت کردند و توانستند در اجرای این طرح موثر واقع شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ، اکبر میرشکار پیش از ظهر امروز در همایش سفیران فرهنگی کمیته امداد که در مجتمع یاوران مهدی (عج) برگزار شد، به نخستین نشست فرهنگی طلاب اشاره و اظهار کرد: این نشست فرهنگی، بسیار ارزشمند بوده و مورد حمایت خانواده کمیته امداد به شمار میرود که بسیار مهم و موثر است.
وی با بیان اینکه اساتید برنامههای خوبی را در این دوره دارند، گفت: انتظار میرود که از مباحث اساتید این دوره بهره برده شود و همه از آن به عنوان یک فرصت استفاده کنند.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی با تبیین مهمترین اهداف این برنامه فرهنگی آموزشی تصریح کرد: سازماندهی طلاب برای رسیدن به هدف مقدس جمهوری اسلامی ایران یکی از مهمترین اهداف این برنامه به شمار میرود.
وی با بیان چشم انداز این طرح گفت: طلاب در این چشم انداز به عنوان یک عنصر دینی و فرهنگی برای نظام محسوب میشوند و اگر بتوانیم در زمان کنونی نسبت به سازماندهی اقدام کنیم، میتوانیم در تحقق اهداف متعالی نظام موثر باشیم.
میرشکار به شمار طلابی که از حمایتهای کمیته امداد امام خمینی بهره میبرند اشاره و بیان کرد: 3 هزار و 200 نفر از طلاب، زیر پوشش کمیته امداد هستند که از حمایتهای این نهاد بهره میبرند.
وی با تاکید بر اینکه کمیته امداد در چند محور از ظرفیت طلاب بهره میبرد، گفت: هر یک از طلاب ساکن یک منطق، روستا و شهر هستند که در همان مناطق افرادی هستند که توسط کمیته امداد حمایت میشوند و باید نیاز فرهنگی آنان تامین شود و این مهم وظیفه طلاب است.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی شمار مبلغانی که مسئول برگزاری طرح فلاح هستند را 600 نفر ذکر کرد و گفت: اجرای طرح فلاح توسط مبلغان بسیار موثر واقع شده است.
وی با تاکید بر حُسن استفاده از مبلغانی که از جنس خانواده کمیته امداد هستند، عنوان کرد: این مبلغان میتوانند پیام فرهنگی را به درستی منتقل کنند.
میرشکار با اشاره به برگزاری برنامههای تبلیغی میان خانوادههای مورد حمایت، بیان کرد: سالانه یک میلیون نفر از برنامههای آموزشی کمیته امداد بهره میبرند که لازم است برای انتقال پیامهای قرآن کریم از نیروهای ارزشی و دینی طلاب بهره ببریم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 240 مرکز فرهنگی در کشور فعالیت میکنند، تصریح کرد: کسانی که در این مراکز به فعالیت میپردازند، فارغالتحصیلان دانشگاه هستند ولی باید طلاب نیز در کنار آنان حضور داشته باشند تا بتوانیم پیام فرهنگی را به شایستگی انتقال دهیم.
معاون فرهنگی کمیته امداد اضافه کرد: در طول سال باید از ظرفیت هزار مربی در خوابگاهها استفاده شود که در این راستا باید اذعان کرد طلابی که از حمایت کمیته امداد بهره میبرند، بهترین گزینه برای تبلیغ در خوابگاهها هستند تا نسبت به اجرای این طرح کوشا باشند.
وی همچنین از زیر پوشش قرار دادن 26 هزار جوان در سازمانهای مردم نهاد خبر داد و گفت: هر یک از این جوانان باید مربی داشته باشند که میتوانیم از ظرفیت طلاب استفاده کنیم.
میرشکار برگزاری نشستهای فرهنگی طلاب را در هر استان مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: به این روش قصد داریم در انتقال مفاهیم به صورت شبکهای فعالیت کنیم.