رئیس دانشکده علوم و معارف اسلامی دانشگاه قرآن و حدیث گفت: امامان کتاب نوشتن را وظیفه دینی خود میدانستند و تاکید داشتند، مطالب را بنویسند و با نوشتن علوم را نشر دهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ، حجتالاسلام حسن رضوی ظهر امروز در مراسم رونمایی از کتاب دین و مبانی ارتباطات که در تالار شیخ صدوق موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث برگزار شد، اظهار کرد: کتاب دین و مبانی ارتباطات نتیجه مدتها زحمت در معاونت پژوهش و سایر بخشها بوده که رونمایی میشود.
وی خاطرنشان کرد: کاری که به ظاهر کتاب است، ولی در پشت آن مراحل و فرآیندها در تهیه، تدوین و چاپ آن شرکت داشتند.
رئیس دانشکده علوم و معارف اسلامی دانشگاه قرآن و حدیث با بیان اینکه این افتخار شیعیان است که از ابتدا به تالیف کتاب میپرداختند، گفت: امامان کتاب نوشتن را وظیفه دینی خود میدانستند و نه تنها یک وظیفه بلکه تاکید داشتند که مطالب را بنویسند و علوم را با نوشتن نشر دهند.
این مسئول خاطرنشان کرد: امامان همواره بر ثبت علم تاکید داشتند تا در بین برادران نشر پیدا کند و کتابها را برای فرزندان خود به ارث بگذارند.
رضوی یادآور شد: امامان و شاگردان آنها به نوشتن میپرداختند و این سمت از دیدگاههای مهم شیعیان بوده است که ادامه داشته است.
وی با اشاره به اهمیت کتاب گفت: اکنون کتاب اهمیت خود را از دست نداده است، بنابراین حفظ کتاب از اصولی است که طلاب باید به دنبال آن باشند.
رئیس دانشکده علوم و معارف اسلامی دانشگاه قرآن و حدیث با بیان اینکه تعیین استانداردهای کتابهای درسی زمانبر است، گفت: در کتابهای چاپ شده سعی کردیم استانداردهای کتابهای درسی را رعایت کنیم که در این زمینه کارگاههایی برگزار شده است.
وی خاطرنشان کرد: علم ارتباطات بسترساز تمام علوم است و همه علوم میتوانند از آن استفاده کنند، نگاه دینی و اسلامی در این حوزه فرصتهای خوبی را مهیا کرده است.
منبع : فارس