مدیر مسئول انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب از چاپ کتاب «معرفی مکتبهای فلسفی هند» خبر داد.
به گزارش قم نا ، محمد روحانی با اشاره به کتاب معرفی مکتبهای فلسفی هند اظهار کرد: این اثر به همت انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب آماده شده و مترجم آن دکتر فرناز ناظرزاده کرمانی است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب برای فراهمسازی زمینه آشنایی فرهیختگان با جنبههای گوناگون میراث ادیان به انجام پژوهشهای بنیادین و مطالعات تطبیقی در این زمینه میپردازد.
مدیر مسئول انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه کتاب معرفی مکتبهای فلسفی هند کوششی برای بازشناساندن اندیشه ناب هندی و آشنایی با نظامهای فکری سرزمین هند است، گفت: ناظرزاده کرمانی تحقیق و ترجمه این اثر را در قالب 793 صفحه انجام داده است که چاپ مجدد آن برای کسانی که در زمینه فرهنگهای دیگر کار میکنند، مورد توجه قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: فصل اول کتاب به معرفی عمومی و کلی میپردازد که در این فصل ویژگیهای اصلی فلسفه هند مطرح میشود و نگرش کوتاه به مکتبهای فلسفه هند دارد، لازم به ذکر است که مکاتب هندی در این بخش به 9 دسته تقسیم شده است.
روحانی یادآور شد: فصل دیگر دارای عنوان فلسفه جاینا است که به معرفی و نظریه این مکتب میپردازد و متافیزیک این مکتب را به علاوه اخلاق و دین در این مکتب بازشناسی میکند.
وی با بیان اینکه فصل دیگر این کتاب فلسفه بودا است، گفت: بازشناسی و مکاتب مختلف فلسفه بودا در این فصل مطرح میشود.
مدیر مسئول انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان کرد: هدف از این کتاب معرفی اجمالی مکتبهای فلسفی هند و آشنایی با مباحث و مکاتب فلسفی هند است که در این موضوع مباحث نقادانهای مطرح شده است.
وی با بیان اینکه این کتاب در درجه نخست برای مبتدیان نوشته شده و کتاب تخصصی محسوب نمیشود، گفت: نویسنده در این کتاب سعی کرده نیاز عموم مردم را نیز دربرگیرد، کتاب کنونی نیازهای دانشجویانی که فلسفه رشته اصلی آنها نیست، پاسخگو بوده و حتی به دانشجویانی که فلسفه رشته اصلی آنها است کمک میکند و برای آنها نیز مفید و مناسب است.
کتاب معرفی مکتبهای فلسفی هند در تیراژ یکهزار جلد و قیمت 32 هزار تومان برای دومین بار در سال جاری به همت انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب چاپ شده است.
منبع : فارس