حجتالاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه فریاد بگویمها خطرناک بوده و ایجاد شایعه در جامعه است، گفت: اینکه فلان لیست منتشر میشود خطرناک است و مسائل بین مسئولان باید در جلسات داخلی حل شده و نباید به سطح جامعه کشیده شود.
به گزارش قم نا به نقل از فارس ، حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی ظهر امروز در جمع زائران و نمازگزاران حرم حضرت معصومه(س) با تسلیت سالروز وفات حضرت خدیجه(س) بیان کرد: ایشان بانویی فداکار، ایثارگر و شجاع بودند و به روح پرفتوح این بانوی بزرگوار درود فرستاده و تعجیل فرزندش را از خداوند مسئلت میکنیم.
وی با بیان اینکه در تاریخ اسلام نسبت به دو شخصیت کمتر توجه شده و بیمهریهایی صورت گرفته است گفت: این دو شخصیت حضرت خدیجه(س) و ابوطالب هستند و حتی در بین شیعیان نیز اهتمام لازم نسبت به این دو شخصیت بزرگوار صورت نگرفته است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با بیان اینکه خدیجه کبری(س) قبل از اسلام در دوران جاهلیت به ازدواج پیامبر(ص) درآمد گفت: این بانو در میان اعراب جاهلیت به طاهره مشهور بود چرا که از آلودگیهایی زنان جاهلیت آن دوران پاکیزه بود.
وی اظهار کرد: خدیجه کبری(س) کسی است که خداوند سه بار سلام خود را از طریق جبرئیل به او رسانده است که یکی از این مرتبهها شب معراج بوده است.
رفیعی افزود: پیامبر(ص) به خاطر علاقهای که به حضرت خدیجه(س) داشت پس از رحلت ایشان وقتی هدیهای میخواست به مردم بدهد و یا گوسفندی قربانی میکرد بخشی از آن را به نزدیکان خدیجه میداد.
وی گفت: اباعبدالله در روز عاشورا از افتخارات عنوان کرد که جده او خدیجه کبری نخستین زنی است که به اسلام گرایش یافت.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه بیمهریهای صورت گرفته نسبت به حضرت خدیجه(س) در تاریخ حساب شده بوده است بیان کرد: خدیجه کبری(س) زیباترین و عاقلترین زن زمان خود بوده و از نظر تصمیمگیری و مشورت کاملترین بوده است.
وی با اشاره به علت انتخاب پیامبر گرامی اسلام برای همسری از سوی حضرت خدیجه(س) گفت: او فرمود به پنج دلیل پیامبر خداوند را انتخاب کرده است؛ دلایل آن حضرت خویشاوندی، شرافت قوم، امانتداری، حسن خلق و راستگویی بوده است.
رفیعی با اشاره به اینکه برخی از ازدواج ها ممکن است که زن نسبت به مرد توفق داشته باشد، بیان کرد: در روایات داریم زنی که ثروت خود را به رخ مرد بکشد و منت بگذارد اعمال او هبط میشود.
وی با بیان اینکه حضرت خدیجه(س) نهایت تمکین را نسبت به پیامبر داشتند گفت: بسیاری از طلاقها ناشی از عدم تمکینها و از بین بردن مدیریت مرد در خانواده است و متاسفانه فیلمها و شبکههای اجتماعی در حال شکستن اقتدار مرد در خانواده هستند.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه امیرالمومنین(ع) را حضرت خدیجه پرورش دادند و بزرگ کردند بیان کرد: علی(ع) در کودکی در دامان حضرت خدیجه(س) پرورش یافتند.
وی با بیان اینکه وقتی ایشان از دنیا رفت جبرئیل کفنی از بهشت برای او آورد، افزود: چقدر خوب است که در کشور ما نام خدیجه کبری(س)احیا شود و در همه شهرها حداقل مسجدی به نام این بانوی بزرگوار نامگذاری شود. چقدر خوب است که سالروز ازدواج حضرت خدیجه با پیامبر اکرم(ص) که دهم ربیع الاول است برجسته شود و در این روز از شخصیت خدیجه کبری به عنوان نخستین زنی که به پیامبر ایمان آورد بیشتر یاد شود.
رفیعی در ادامه به تفسیر آیات سوره نور پرداخت و ادامه داد: در خصوص یکی از همسران پیامبر شایعاتی مطرح شده و این شایعات موجب ناراحتی پیامبرخدا شده بود که با نزول آیات سوره نور این شایعات برطرف شد.
وی با بیان اینکه یکی از بزرگترین گناهان و خطرناکترین معاصی، شایعه، تهمت و آبروریزی است اظهار کرد: نخستین کسانی که باید عیب پوشی کنند مسئولان هستند و نباید روزنامهها و رسانهها پر از شایعات و حتی واقعیات باشد؛ فریاد بگویمها خطرناک بوده و ایجاد شایعه در جامعه است. فریاد اینکه فلان لیست منتشر میشود خطرناک است. مسائل بین مسئولان باید در جلسات داخلی حل شده و نباید به سطح جامعه کشیده شود.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه کم کم به ایام انتخابات نزدیک میشویم گفت: هدف گروههای سیاسی نباید این باشد که برای پیشبرد اهداف خود دیگران را تخریب کنند.