رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث(دانشکده مجازی) گفت: گسترش رشتههای موجود و دانشجویان از برنامههای دیگر مرکز است، بنابراین یکی از مواردی که دنبال میکنیم، بحث کمی دانشجوهایمان بوده که ارزشمند است.
به گزارش قم نا ، حجتالاسلام مهدی غلامعلی با اشاره به فعالیت مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث اظهار کرد: مراکز علمی به این سمت در حال حرکت هستند که با هزینه کمتر، ارتباط بیشتر و کیفیت بهتر سیستم آموزشی را سامان دهند، این امکان که مجموعه ارتباطهای مجازی یا الکترونیکی در دوران کنونی وجود دارد، میتوانیم بسیاری از کیفیتهای علمی را افزایش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: ممکن است در شهرهای دور دست دسترسی به استاد توانمند خیلی کم باشد، ولی با استفاده از سیستم آموزش الکترونیکی میتوان از استادهای برتر و موفق در امر آموزش به صورت مستقیم و آنلاین استفاده کرد.
رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث با اشاره به اهمیت فعالیت سیستم مجازی گفت: رفت و آمد در دوران کنونی بسیار مشکل است، ولی سیستم مجازی راهی برای صرفهجویی در وقت و زمان است، با راهاندازی سیستم آموزش الکترونیک از هدر رفتن نیروی انسانی و عمر جلوگیری میشود.
وی خاطرنشان کرد: فایده دیگری که در دورههای آموزشهای الکترونیکی در تمام دنیا دنبال میشود بحث صرفه اقتصادی است.
غلامعلی با اشاره به فعالیت مرکز آموزش الکترونیک گفت: این مرکز نخستین مرکزی است که این نیاز را در جامعه مشاهده و به موقع آن را رصد کرد و توانست بستر خوبی را در بین مراکز آموزشی الکترونیکی فراهم کند و به شیوهها و روشهای مختلف نشر و گسترش آموزههای اسلامی را پیگیری میکند.
وی یادآور شد: گسترش رشتههای موجود و دانشجویان از برنامههای دیگر مرکز است، بنابراین یکی از مواردی که دنبال میکنیم، بحث کمی دانشجویان بوده که ارزشمند است.
رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث با بیان اینکه دورههای کوتاه مدت از موارد دیگر مورد اهتمام مرکز آموزش الکترونیک است گفت: بسیاری از افرادی که علاقمند به علوم اسلامی هستند، به دلیل زمان یا فرصتی که دارند، نیازی مشاهده نمیکنند یک درس را در ساختار طولانی دانشگاه طی کنند، اما به طور مثال علاقمند هستند اطلاعاتی درباره حدیث و قرآن، مطالعات زندگی، روانشناسی اسلامی و... داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: زمینه افزایش کیفی در هر دو بخش دانشگاهی و آموزشهای آزاد فراهم شده است و دنبال این امر هستیم که وضعیت کیفی آموزش را ارتقا دهیم، به همین منظور تاکنون جلسات متعددی در طول یک ماه اخیر داشتیم.
غلامعلی ادامه داد: این نکته بررسی شده که چگونه دانشجویانی که در نقاط دوردست هستند، بتوانند از آموزشها استفاده کرده و زمان کمتری از آنها هدر رود.
وی با بیان اینکه این موضوع پیگیری میشود که وضعیت علمی دانشجوهایمان را بیش از پیش ارتقاء دهیم گفت: از همه مجموعههای اداری، گروهها و نهادهای بزرگ برای استفاده از دورههای آموزش آزاد دعوت میشود که این دورهها 40، 60 و 100 ساعت در زمینه موضوعات مهدویت، نهجالبلاغه، علوم حدیث و علوم قرآن، در بحث تربیتی، روانشناسی اسلامی و... برگزار میشود.
رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث یادآور شد: یکی از فرصتهای خیلی خوب برای کسانی که علاقمند به علوم اسلامی هستند، شرکت در دورههای کوتاهمدت است که به صورت مجازی برگزار میشود.
منبع : فارس