کد خبر ۲۷۱۱۷ ۸۹۸ بازدید انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۰
رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث خبر داد

برگزاری نخستین دوره دانشگاه قرآن و حدیث ویژه عرب‌زبانان خارج کشور

رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث(دانشکده مجازی) گفت: برنامه مرکز بر این اساس قرار گرفته که نخستین دوره عربی را برای عرب‌زبانان خارج از کشور به صورت دوره کوتاه‌مدت در آینده تهیه و ارائه شود.

به گزارش قم نا ، حجت‌الاسلام مهدی غلامعلی با اشاره به ارائه آموزش‌ها در مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث اظهار کرد: نشر حداکثری آموزش‌های اسلامی در دانشگاه قرآن و حدیث پیگیری می‌شود که در مرکز آموزش الکترونیکی این هدف در حوزه مجازی در نظر گرفته شده است.

وی به آمار دانشجویان اشاره کرد و گفت: 70 درصد دانشجویان مرکز بانوان و 30 درصد آقایان هستند که 75 درصد دانشجویان مقطع کارشناسی و 25 درصد در مقطع کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند.

رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث خاطرنشان کرد: دانشجویان مقطع کارشناسی مرکز بیشترین قبولی را در بین دانشگاه‌های حضوری و مجازی در مقطع کارشناسی ارشد داشته‌اند.

وی با اشاره به دانشجویان کارشناسی مرکز آموزش الکترونیک گفت: چهار رشته نهج‌البلاغه، علوم قرآن و حدیث، تفسیر اثری و عقاید اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد.

غلامعلی عنوان کرد:‌ دانشجویان در مقطع کارشناسی در دوره‌های علوم حدیث، علوم و معارف حدیث و اخلاق پزشکی در حال تحصیل هستند.

وی با اشاره به ارائه برنامه‌ به زبان‌های خارجی گفت: برنامه مرکز بر این اساس قرار گرفته که از همین ماه‌های اخیر نخستین دوره عربی را برای عرب‌زبانان خارج از کشور به صورت دوره کوتاه‌مدت تهیه برگزار می‌کند.

رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث با بیان اینکه مرکز برای چند گروه خارج از کشور برنامه ارائه می‌دهد، گفت: گروه اول عرب‌زبانان و گروه دوم انگلیسی‌زبانان هستند که به صورت دوره‌های کوتاه‌مدت فعالیت می‌کنند.

وی یادآور شد: این دوره‌ها در قالب 40 تا 60 ساعت برگزار می‌شود و سپس داوطلبان در آزمون مجازی شرکت کرده و در صورت موفقیت گواهینامه دریافت می‌کنند.

غلامعلی خاطرنشان کرد: با برگزاری چنین آزمون‌هایی نحوه ارتباطات با مخاطبان خارجی رصد می‌شود و در زمینه توانایی‌هایی مرکز و مشکلات رصد صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه بخشی از برنامه‌ها برای ایرانیانی است که در خارج از کشور زندگی می‌کنند، گفت: دوره‌های کوتاه مدت را برای ایرانیان خارج از کشور با عنوان طرح سفیر برگزار می‌کنیم.

رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث خاطرنشان کرد: ایرانیان خارج از کشور بخشی از بدنه کشور هستند، ولی شاید بعضی 40 تا 50 سال از ایران فاصله گرفته‌ یا برخی از آنها چند نسل فاصله گرفته‌اند.

وی عنوان کرد: گروه دوم کسانی هستند که زبانشان فارسی است ولی غیر ایرانی هستند که از جمله آنها می‌توان به تاجیکستان، بخشی از افغانستان و پاکستان اشاره کرد.

منبع : فارس