معاون نیروی انسانی ناجا گفت: کمیسیونهای تخصصی ناجا در این همایش به دنبال بررسی ابعاد مختلف مسئله مهدویت است که در روز اول پنج مقاله و در روز دوم شش مقاله ارائه شد.
به گزارش قم نا ، سردار محمدتقی عصار در حاشیه برگزاری همایش بینالمللی دکترین مهدویت با اشاره به مسئله مهدویت اظهار داشت: همایش دکترین مهدویت یکی از قلههایی است که به موضوع مهدویت میپردازد، طبیعی است که در کنار سخنرانیهای عمومی که در سطح کلان میشود، ما باید به این مسئله در ابعاد مختلف بپردازیم.
معاون نیروی انسانی ناجا با اشاره به پنلهای معاونت انسانی ناجا در همایش دکترین مهدویت گفت: ما در کمیسیونهای تخصصی ناجا در این همایش به دنبال بررسی ابعاد مختلف مسئله مهدویت با حضور اندیشمندان هستیم، در روز اول این کمیسیونها پنج مقاله و در روز دوم شش مقاله ارائه شد.
وی ادامه داد: تلاش شده هرچقدر که میتوان کمیسیونها را غنیتر برگزار کرد، مباحث در سطح بالایی با حضور اندیشمندان در این کمیسیونهای تخصصی ارائه شد.
معاون انسانی ناجا مسئله مهدویت را یک سبک زندگی اسلامی دانست و افزود: بیشک وقتیکه ما از مهدویت نام میبریم، منظور ما یک سبک زندگی و نوعی از اداره جامعه است، این هدف ما در ادبیات دینی که از مسیر مهدویت میگذرد، محقق میشود.
عصار با اشاره به حکومت علوی بیان کرد: ما از حکومت امام علی (ع) همیشه بهخوبی یاد میکنیم و حس خوبی نسبت به آن داریم. حس میکنیم که پلیس آن عدالتمحور و بهدنبال احقاق حق مردم بود، طبیعی است که وقتی تربیت مهدوی را ذکر میکنیم، باید این موضوع در نیروی انتظامی بیشترین نمود را داشته باشد.
وی تصریح کرد: وقتیکه میگوییم تربیت مهدوی در نیروی انتظامی، یعنی پلیسهای ما افرادی حقمحور باشند، افرادی که باهم بهترین رفتار را دارند و در سطح جامعه بهدنبال احقاق حق و عدالت هستند، مفاهیمی از این دست انسان را تربیت میکند و به زندگی عمق و معنا میبخشد.
منبع : تسنیم