فرزند شهید آیتالله مطهری با اشاره به ضرورت نقد وضعیت فعلی آمریکا گفت: ابتدا باید آمریکا را نقد کرد و مسائل مربوط به این کشور را بررسی و تحلیل کنیم تا بتوانیم نتیجه مناسبی در مورد این کشور داشته باشیم.
به گزارش قم نا ، مجتبی مطهری ظهر امروز در مراسم بزرگداشت مقام استاد که در دانشگاه حضرت معصومه (س) قم برگزار شد، با اشاره به اینکه شهید مطهری به تفسیر و مطالعه علاقهمند بود، اظهار داشت: شهید مطهری معتقد بود که علم و تربیت امری الهی است و یک امر سوری و دانشگاهی نیست.
وی با اشاره به اینکه تنها دلیل تجلیل از معلمان این است که معلمان قداست الهی دارند و در امر تعلیم و تربیت تلاش میکنند، خاطرنشان کرد: علم دارای جایگاه بالایی است و اساتید به همین دلیل مناسب است با وضو در کلاسهای درس وارد شوند.
فرزند شهید آیتالله مطهری با تاکید براینکه دانشآموزان و دانشجویان باید به اساتید خود احترام بگذارند، افزود: شهید مطهری از افرادی بود که به معلمان خود احترام خاصی میگذاشت و به همین دلیل است که در سالروز شهادت وی مقام اساتید را گرامی میداریم.
وی در ادامه با اشاره به روحیه آزاداندیشی و انسانیت در شهید مطهری گفت: وی هیچگاه سخن دیگران را نقض نمیکرد و تنها به این نکته بسنده میکردند که افراد سخنان خوب و بد دارند.
مطهری با اشاره به اینکه شهید مطهری همواره بهدنبال ایجاد وحدت میان اهل تسنن و تشیع بود، خاطرنشان کرد: شهید مطهری اتحاد مسلمانان را بهتر از از رفتن زیرسلطه غرب و آمریکا میدانست.
استاد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه شهید مطهری دین را با عقلانیت گره زده بودند، افزود: شهید مطهری معتقد بود که اسلام دین پیوند با سایر علوم است و در این راستا هم تلاش میکرد.
فرزند شهید آیتالله مطهری با اشاره به ترجمه چندین اثر از آثار شهید مطهری تصریح کرد: در سال جاری نیز تصمیم بر این است تا آثار شهید مطهری را بهصورت نرمافزار در اختیار کسانی که زمانی برای مطالعه ندارند، قرار دهیم.
مطهری در بخش پایانی سخنانش با اشاره به اینکه برخی به مخالفت با مذاکرات هستهای میپردازند، گفت: این موضوع عقلانی نیست و مسئلهای است که در مجلس شورای اسلامی هم مطرح شده است.
فرزند شهید آیتالله مطهری با اشاره به لزوم نقد آمریکا افزود: ابتدا باید آمریکا را نقد کرد و مسائل مربوط به این کشور را بررسی و تحلیل کنیم تا بتوانیم نتیجه مناسبی در مورد این کشور داشته باشیم.
منبع : تسنیم