کد خبر ۳۸۱۳۴ ۹۰۶ بازدید انتشار : ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۹
مدیر مدرسه علمیه امام کاظم(ع) خبر داد

فارغ‌التحصیلی 1600 طلبه از مرکز تخصصی تفسیر

مدیر مدرسه علمیه امام کاظم(ع) گفت: تا به امروز مرکز تخصصی تفسیر بیش از هزار و 600 فارغ التحصیل داشته و 9 دوره سطح چهار در این مرکز برگزار شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ،حجت‌الاسلام حمید ملکی یکشنبه‌شب در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید مدارس و مراکز تخصصی تحت اشراف آیت‌الله مکارم شیرازی که در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) برگزار شد، با اشاره به نظر آیت‌الله مکارم شیرازی برای برگزاری مراسم مشترک آغاز تحصیلی تصریح کرد: این مراسم برای زمینه سازی هم فکری و تعامل بیشتر بین مراکز آغازی مناسب است.

وی با اشاره به گذشت یک سال از تأسیس مدرسه علمیه امام کاظم(ع)، گفت: چند مرکز تخصصی که فضای مناسب در اختیار نداشتند در این مدرسه مستقر شده‌اند که در حال حاضر چهار مرکز فعال شده‌اند.

مدیر مدرسه علمیه امام کاظم(ع) با بیان اینکه بخش تخصصی فقه و دروس آزاد با نگاه تحولی در این مرکز مورد توجه است، گفت: در طول یک سال بخش تخصصی فقه جزو رتبه‌های نخست بخش تخصصی حوزه‌های علمیه بوده است.

وی با بیان اینکه بخش دوم فعال این مدرسه علمیه دروس آزاد است، با اشاره به نظر آیت‌الله مکارم شیرازی در خصوص کمرنگ شدن مباحثه، پژوهش، تقریرنویسی و نظم در حوزه افزود: بخش دروس آزاد برای تقویت این بخش‌ها در حوزه ایجاد شده است.

ملکی با تاکید بر اینکه هم اندیشی اساتید از دیگر مواردی است که در این مرکز مورد توجه بوده است، افزود: در نخستین هم اندیشی 97 درصد اساتید حضور داشتند و نقد و نظر مناسبی ارائه شد که فضای مناسبی را در مرکز ایجاد کرد.

وی با اشاره به ثبت‌نام بیش از 500 نفر از اساتید برای حضور در مدرسه امام کاظم، افزود: اما با توجه به نظر آیت‌الله مکارم شیرازی برای جذب اساتید برجسته 80 نفر حائز شرایط بودند و جذب شدند و امسال بیش از 100 نفر تقاضای تدریس دارند و 140 مدرس در سطح مرکز فعال است.

مدیر مدرسه علمیه امام کاظم(ع) با بیان اینکه 25 سال قبل مرکز تخصصی تفسیر تأسیس شد، گفت: تا به امروز این مرکز بیش از هزار و 600 فارغ التحصیل داشته و 9 دوره سطح چهار در این مرکز برگزار شده است.

وی با اشاره به تعطیلی سطح چهار مرکز تخصصی تفسیر تصریح کرد: امسال دوباره سطح چهار مرکز فعال شده و 70 نفر ثبت نام شدند که در نهایت 6 نفر پذیرفته شدند.

ملکی انتشار دو نشریه یاسین و تسنیم در هر سه ماه در این مرکز را مورد توجه قرار داد و افزود: در کنار بحث آموزش کارگاه‌های آموزشی و روش تحقیق و پژوهش داریم و هرسال کارگاه ادبیات عرب نیز برگزار می‌کنیم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در طول سال کارگاه‌هایی نیز برای اساتید در خصوص استانداردسازی پایان نامه‌ها و... داریم تا شرایط تخصصی مرکز مناسب‌تر شود.

منبع: فارس