معاون پژوهشی حوزههای علمیه خواهران کشور از برگزاری طرح اعطای جایزه بانوان فرهیخته جهان اسلام خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ، حجتالاسلام علی اکبر حصاری ظهر امروز در نشست خبری به مناسب هفته پژوهش طی سخنانی اظهار کرد: حوزه علمیه خواهران همواره در زمینه گسترش امر پژوهش تاکید داشته و در دورههای مختلف بر این امر تاکید کرده است.
وی ادامه داد: فعالیت حوزه علمیه خواهران در سه مرحله تاسیس، تثبیت و بالندگی دنبال شد که در حال حاضر در مرحله بالندگی هستیم و معاونت پژوهشی نیز مطابق با این سه مرحله برنامهریزی کرده است.
معاون پژوهشی حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: در ابتدا در این معاونت اقدام به تدوین متون درسی کرده و در گام دوم نیز به تدوین برنامههای اولیه پژوهشی پرداختیم تا بتوانیم در مرحله سوم به موضوع شکلدهی مهارتهای آموزشی طلاب و آمادهسازی آنها برای ورود به فعالیتهای پژوهشی مبادرت داشته باشیم.
تلاش برای راهاندازی نظام جامع پژوهشی
حصاری با اشاره به مرحله بالندگی و اقدامات معاونت پژوهشی در این راستا گفت: در این دوره ابتدا همه ساز و کارها را تامین کرده و در این مرحله به دنبال ایجاد نظام جامع پژوهشی بودیم که در این زمینه اقداماتی را نیز انجام دادهایم.
وی افزود: این نظام جامع تاکنون 60 درصد پیشرفت داشته است و امیدواریم بتوانیم با راهاندازی آن یک نظام جامع در امر پژوهش را ترسیم و از برکات آن نیز استفاده کنیم.
معاون پژوهشی حوزههای علمیه خواهران کشور بیان کرد: به دنبال گسترش برنامههای پژوهشی در مدارس علمیه هستیم و برای نخستین بار در کشور نیز در واحدهای آموزشی در کنار برنامهها به یک برنامه مدون پرداخته شده و میکوشیم تا پژوهشمحوری در دستور کار باشد.
ایجاد مراکز پژوهشی در کنار مراکز آموزشی
حصاری بیان کرد: از دیگر برنامههای معاونت پژوهشی ایجاد مراکز پژوهشی در کنار مراکز آموزشی است که نظامنامه آن تدوین شده و به زودی در نقاط مختلف کشور شاهد راهاندازی مراکز پژوهشی ویژه حوزه علمیه خواهران خواهیم بود.
وی افزود: از سوی دیگر مرکز آموزشی پژوهشی را نیز در دستور کار داریم و از سال آینده این مراکز نیز فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
معاون پژوهشی حوزههای علمیه خواهران کشور از برگزاری طرح اعطای جایزه بانوان فرهیخته جهان اسلام خبر داد و گفت: این یکی از برنامههای پژوهشی ما است که در تلاش هستیم در عرصه بینالمللی نیز تعاملاتی داشته باشیم.
حصاری افزود: این طرح میتواند در گسترش تعاملات پژوهشی در عرصه بینالملل موثر باشد و میکوشد تا نظرات بانوان فرهیخته جهان اسلام نیز انعکاس پیدا کند.
احداث کانونهای پژوهشی در مدارس علمیه خواهران
وی از راهاندازی کانونهای پژوهشی در مدارس علمیه خبر داد و گفت: در کنار برنامههای پژوهشی این کانونها در مدارس علمیه راهاندازی میشود که علاوه بر آن انجمنهای پژوهشی و هستههای پژوهشی را نیز دایر کردهایم.
معاون پژوهشی حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: در حال حاضر 103 کانون پژوهشی داریم که ظرفیت آنها در آینده نزدیک دو برابر خواهد شد و از سوی دیگر 41 انجمن پژوهشی نیز راهاندازی شده که به فعالیتهای پژوهشی مبادرت دارند.
حصاری از دیگر برنامههای پژوهشی را برگزاری کرسیهای آزاداندیشی عنوان کرد و گفت: 550 کرسی در سه سال اخیر برگزار شده است که این کرسیها به صورت خودجوش برگزار میشود.
منبع : فارس