مدیر شبکه جهانی ولایت گفت: کسانی که در این راهپیمایی شرکت میکنند به متجاوزان اعلام میکنند، اگر روزی کیان دین و حیات مسلمین به خطر افتد، مسلمانان و پیروان ادیان الهی با الهام از این سخن حسینی در برابر ظلم و ستم مقاومت میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ، آیتالله سیدمحمد حسینی قزوینی مطرح کرد : در قم ضمن تسلیت اربعین حسینی اظهار کرد: امام صادق(ع) در روایتی فرمودند کسی که برای زیارت امام حسین(ع) اقدام میکند، هر قدمی که برمیدارد، یک حسنه است و یک گناه از او محو میشود و زمانی که به زیارت امام حسین(ع) نائل شد، تمام گناهان او بخشیده میشود.
وی خاطرنشان کرد: این مرحلهای از خودسازی است تا به مراحل کمال برسیم، بنابراین رسیدن به مراحل کمال بهترین راه زیارت امام حسین(ع) است.
مدیر شبکه جهانی ولایت با بیان اینکه بهترین راه خودسازی و بخشش گناهان از طریق امام حسین(ع) است، گفت: در زیارت عاشورا ذکر شده که نزدیکی به خدا، پیامبر اکرم(ص)، امام حسن(ع) و حضرت زهرا(س) از رفتن به در خانه امام حسین(ع) محقق میشود که در حقیقت نوعی خودسازی و رسیدن به کمال است.
وی خاطرنشان کرد: در این راهپیمایی اعلام وحدت و همبستگی بین اقوام و مذاهب روی میدهد، علاقمندان به امام حسین(ع) از شهرها، کشورها، قومیتها، مذاهب و ادیان مختلف در راهپیمایی اربعین شرکت میکنند و در حقیقت همبستگی دینی، مذهبی و قومی است.
حسینی قزوینی تصریح کرد: این راهپیمایی همبستگی بین اقوام و قبایل بوده و عشق و علاقه مردم با دینها و قومیتهای مختلف را نسبت به حضرت سیدالشهدا(ع) را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه همایش بزرگ راهپیمایی اربعین در حقیقت وسیلهای برای آگاهی از مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی یکدیگر است، گفت: افرادی از قومیتهای مختلف شرکت کرده و مشکلات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و به ویژه اقتصادی را مطرح میکنند.
مدیر شبکه جهانی ولایت خاطرنشان کرد: رسول اکرم(ص) فرمودند هر کس از غم دیگر مسلمانان خودش را رها کند و اهتمام به مشکلات مسلمانان نداشته باشد، مسلمان نیست.
وی یادآور شد: در این راهپیمایی افراد از شهرها و کشورهای مختلف با یکدیگر آشنا میشوند و افراد صاحب نفوذ، قدرت و امکانات برای حل مشکلات دیگران اقدام میکنند.
حسینی قزوینی با بیان اینکه راهپیمایی روز اربعین نمایش قدرت اسلامی و دینی است گفت: این راهپیمایی نمایش ظلمستیزی با محوریت امام حسین(ع) است، مردم با سخن لبیک یا حسین به میدان آمدند، لبیک یا حسین(ع) به ظاهر شعار است ولی در حقیقت تن دادن به راهی است که حسین انتخاب کرده است.
وی یادآور شد: در حقیقت افراد با الهام از شعار حسینی در این راهپیمایی شرکت میکنند و روحیه ذلتناپذیری و ظلمستیزی در آنها نهادینه میشود.
مدیر شبکه جهانی ولایت با بیان اینکه امام حسین(ع) فرمودند مرگ در راه ظلمستیزی را جز سعادت نمیدانم و زندگی در سایه ستم جز ننگ نیست، گفت: کسانی که در این راهپیمایی شرکت میکنند به متجاوزان اعلام میکنند، اگر روزی کیان دین و حیات مسلمین به خطر افتد، مسلمانان و پیروان ادیان الهی با الهام از این سخن حسینی در برابر ظلم و ستم مقاومت میکنند.
منبع : فارس