کد خبر ۳۰۱۷۳ ۸۹۶ بازدید انتشار : ۱۵ شهریور ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۲۸
مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم خبر داد

نظارت بر چاپ و نشر بیش از 100 هزار جلد قرآن

مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: نظارت بر چاپ و نشر بیش از 100 هزار جلد قرآن کریم از جمله فعالیت‌های تابستانی دارالقرآن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم ، حجت‌الاسلام جواد عظیمی با اشاره به برنامه‌های آموزش عمومی قرآن اظهار کرد: طرح صحیح‌خوانی قرآن کریم یکی از این طرح‌ها است که 4 هزار نفر زیر پوشش این طرح قرار گرفتند و افراد شرکت‌کننده در این طرح نسبت به سال گذشته به دلیل نبود اعتبار، یک سوم کاهش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: طرح قرآنی 1449 از دیگر طرح‌های موجود است که حفظ و مفاهیم سوره یس را در بر می‌گیرد که 2 هزار و 200 نفر در ایام تابستان در آن شرکت کردند.

مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه جلسات تفسیر در 40 مسجد در طول ماه رمضان برگزار شد، افزود: هشت دوره تربیت معلم و متخصص قرآن ویژه عموم علاقمندان قرآنی و مشارکت و همکاری موسسات قرآنی زیر پوشش سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شده که بیش از 200 نفر در آن شرکت کردند.

وی خاطرنشان کرد: دوره آموزش‌یار قرآن کریم برگزار شده و 313 نفر در این دوره شرکت کردند.

عظیمی با اشاره به برنامه‌های تبلیغی و ترویجی گفت: برگزاری طرح با قرآن در رمضان در شهر کهک در قالب آیین ترتیل‌خوانی، برگزاری محافل انس با قرآن در رمضان و برگزاری مسابقات قرآن کریم در رشته‌های قرائت، حفظ، مفاهیم و تفسیر قرآن ویژه عموم مردم از جمله برنامه‌های این حوزه است.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری مرحله دوم آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم، شناسایی و صدور مجوز برای بیش از 150 مرکز قرآنی با عنوان خانه قرآن شهری و پنج موسسه قرآنی در طول تابستان از برنامه‌های دیگری است که به مرحله اجرا درآمده است.

مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم اهدای قرآن به مساجد و مناطق محروم و هیئت‌های مذهبی و نظارت بر چاپ و نشر بیش از 100 هزار جلد قرآن کریم را از فعالیت‌های تابستانی دیگر دارالقرآن ذکر کرد.

وی با اشاره به کمبود اعتبار برای فعالیت‌های قرآنی گفت: نسبت به فعالیت‌های قرآنی کم‌توجهی شده، در حالی که قرآن از تاثیرگذاری بالایی برخوردار است و ضروری است که به این کتاب آسمانی توجه بیشتری صورت گیرد.

عظیمی خاطرنشان کرد: اگر فرهنگ قرآنی در کشور پیاده شود، بسیاری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق کاهش پیدا می‌کند، زیرا قرآن بهترین الگو برای مسلمانان است و با سرمایه‌گذاری می‌توان فرهنگ قرآنی را در جامعه پیاده کرد.

منبع : فارس