مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم از اجرای طرح فاطر فرزندان ماهر ایران زمین طلایهداران راه توسعه در مراکز آموزشی استان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ، احمد عطارنیا با اشاره به اینکه قدردانی از زحمات و جبران خدمات کارکنان یکی از اصول مدیریت تمام سازمانهای دولتی و غیردولتی است، اظهار کرد: در این راستا یکی از رویکردهای مدیران اولویت دادن به کارکنان و خانواده آنان برای بهرهمندی از ظرفیتها و خدماتی است که آن دستگاه به مشتریان خود ارائه میکند.
وی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور نیز به ویژه با شرایط کافی نبودن منابع مالی برای استفاده از راهکارهای مشوق مادی، درصدد است به منظور تکریم و پاسداشت کارکنان و خانواده ایشان، برنامههای اجرایی در دستور کار داشته باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم با تاکید بر اینکه مهارت افزایی و توانمندسازی به منظور ارتقاء کیفیت زندگی و همچنین بیشتر شدن زمینههای اشتغال و درآمدزایی و بهبود شرایط اقتصادی خانوادهها رسالت ذاتی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور است، گفت: تدوین طرحی به منظور ایجاد زمینه توانمندسازی مهارتی فرزندان کارکنان در حرفهها و شایستگیهای آموزشی مختلف از اهمیت خاصی برخوردار است.
عطارنیا تصریح کرد: به منظور ترویج و اشاعه فرهنگ مهارتآموزی در بین فرزندان کارکنان و غنیسازی اوقات فراغت فرزندان کارکنان، طرح فاطر (فرزندان ماهر ایران زمین، طلایه داران راه توسعه) ویژه فرزندان کارکنان اجرا میشود.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه هدف از اجرای این طرح ارتقای توانمندی مهارتی فرزندان کارکنان سازمان است تعیین دورههای آموزشی از اهمیت بالایی برخوردار است و از همین رو دورههایی از سوی شورای نظارت، ارزیابی و گسترش آموزشی استان برای اجرائ این طرح تعیین میشود که نخست زمینه ایجاد اشتغال را با سرمایه گذاری نسبتاً کم به صورت مشاغل خانگی یا خوداشتغالی برای مهارت آموزان فراهم میکند و از سوی دیگر دورههای مکمل از قبیل آموزشهای کارآفرینی و کسب و کار یا سطح درجه یک اجرا میشود و آخر اینکه دورههای آموزشی ارائه شده در طرح باید کوتاه مدت باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم ارتقاء سطح مهارتی فرزندان کارکنان سازمان، ایجاد زمینه کارآفرینی در بین فرزندان کارکنان، ترویج و اشاعه فرهنگ مهارتآموزی در بین فرزندان کارکنان، کمک به اقتصاد خانواده کارکنان از طریق امکان ایجاد زمینه اشتغال برای فرزندان آنها، ایجاد فرصت بهرهبرداری فرزندان همکاران از خدمات مهارت آموزی با رویکرد کاهش ضریب تمایل جذب در اشتغال دولتی، بهبود نگرش و اعتقاد به مهارت افزایی از طریق حضور آنها در محیط واقعی کار و فرآیند مهارت آموزی، کمک به انتخاب رشته دانشگاهی و مسیر تعیین شغل و شناسایی استعداد مهارتی فرزندان همکاران برای شرکت در المپیاد مهارت را از اهداف این طرح عنوان کرد.
منبع : فارس