رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان قم گفت: بدون تردید در پایان برنامه ششم و اوایل برنامه هفتم نسبت اشتغال در بخش صنعت و از بخش خدمات پیشی میگیرد.
به گزارش قم نا ، حسن رضوی با اشاره به تکلیف تعیین شده برای همه استانها اظهار کرد: همه سیاستها و برنامههای اجرایی استان باید بر مبنای اسناد بالادستی، سند آمایش و توسعه استان باشد.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته تصویب سند توسعه استان صورت گرفته ولی در این شرایط سند توسعه استان به روزرسانی شده و اقداماتی در این زمینه انجام میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان قم عنوان کرد: محور توسعه هر استان میتواند صنایع باشد. استقرار صنایع خرد، کوچک و متوسط در استان از سیاستهای کاری استان بوده است.
وی ادامه داد: چنین سیاستی در دولت تدبیر و امید اجرا شده و در حقیقت زیرساختهای آن در دو سال گذشته آماده شده است.
وی با بیان اینکه نزدیک به هزار و 250 هکتار شهرکهای صنعتی با پراکندگی مختلف در استان ثبت شده است، گفت: برای یک دهه آینده و برای برنامه ششم و هفتم یعنی تا ایران 1404 این ظرفیت در استان به وجود میآید که نزدیک به 2 هزار و 500 هکتار دیگر برای توسعه شهرکهای صنعتی استان زیر ساخت آماده شود.
رضوی خاطرنشان کرد: توسعه شهرک الغدیر در حقیقت در برنامه وجود دارد و تقویت منطقه ویژه سلفچگان به عنوان درگاه اقتصادی استان جزو اهداف استان بوده و هست.
وی با اشاره به اقدامات بخش اشتغال در استان گفت: محور اشتغال در استان با بخش خدمات بوده و بخشهای صنعت و کشاورزی در رتبههای بعدی قرار دارند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان قم خاطرنشان کرد: بدون تردید در پایان برنامه ششم و اوایل برنامه هفتم نسبت اشتغال در بخش صنعت و سهم صنعت از خدمات پیشی میگیرد.
وی تصریح کرد: اینگونه زیرساختها و اقدامات پایه بسیار خوبی برای جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی است.
رضوی عنوان کرد: در بخش صنعت و گردشگری، استان قم این قابلیت را دارد که سرمایهگذاران شرایط را مدیریت کنند تا از شرایط خوبی در مجموعه استان برخوردار شویم.
منبع : فارس