حجتالاسلام و المسین سید حسین مومنی، استاد سطوح عالی حوزه علمیه در نخستین سالگرد آیتالله حسین شبزندهدار به بیان ویژگیها رفتاری این عالم ربانی پرداخت.
به گزارش قم نا ، حجتالاسلام والمسلمین سید حسین مومنی چهارشنبهشب در مراسم سالگرد آیتالله حسین شبزندهدار که در مسجد اعظم حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، با اشاره به آیاتی از قرآن کریم اظهار کرد: برای اینکه فردی در دنیای امروز بتواند به جایگاه والای معنوی برسد باید از بسیاری از خواستههای دنیوی گذر کند.
وی با تاکید بر اینکه آیتالله حسین شبزندهدار برای گسترش معارف اسلامی گامهای بلندی برداشته است تصریح کرد: ترویج و تبلیغ دین یکی از رسالتهای اصلی این عالم ربانی بود و اگر روزی این امر برای او تحقق پیدا نمیکرد بسیار ناراحت میشد.
استاد برجسته حوزه علمیه قم از ویژگیهای شخصیتی آیتالله شبزندهدار یاد کرد و گفت: افرادی که در محضر این عالم روحانی تربیت شده اکنون به جایگاههای والایی در جامعه اسلامی رسیدهاند.
وی ادامه داد: رهبر انقلاب اسلامی در جلسات متعدد به جایگاه والای این استاد اخلاق اشاره کردهاند اما آیتالله شبزندهدار با فروتنی، خود را با دیگران برابر میدانست و رفتارهای یکسانی با افراد مختلف داشت.
مومنی با بیان اینکه غیر از خداوند تبارک و تعالی در نزد آیتالله شبزندهدار بیمعنا بوده است تاکید کرد: این استاد سطوح عالی حوزه علمیه در برخورد با خانواده خود نیز رفتارهای متفاوتی داشت و در برخی از اوقات اعضا خانواده از این برخوردهای نیک، شگفتزده میشدند.
وی با اشاره به اینکه عارفان بسیاری با آیتالله شبزندهدار ارتباط داشتند مطرح کرد: این عالم ربانی برای سادات احترام ویژهای قائل بود و بسیاری از شاگردان او این حقیقت را بارها بیان کردهاند.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: آیتالله حسین شبزندهدار نسبت به اهل بیت (ع) علاقه خاصی داشت به همین علت بسترهای برگزاری مراسمهای مذهبی را در شهرهای مختلف کشور ایجاد کرد و لحظهای از ترویج آموزههای دینی غفلت نکرد.
وی با بیان اینکه این عالم ربانی نسبت به بسیجیان و طلاب احترام خاصی قائل بود عنوان کرد: خداوند تبارک و تعالی به انسان فروتن عزت میدهد و او را از جایگاههای عزیز به قلههای عزت و سربلندی میرساند.
مومنی از بیتمایلی آیتالله شبزندهدار نسبت به مادیات دنیوی یاد کرد و گفت: این استاد اخلاق در برخوردهای خود با افراد ناآگاه مراقبتهای لازم را انجام میداد و جواب بیاحترامی را با احترام میداد.
وی به برخی از خاطرات زندگانی آیتالله شب زندهدار اشاه کرد و افزود: سخنرانیهای این استاد برجسته حوزه علمیه به شیوهای بود که به سئوالات متفاوت شاگردان خود پاسخ میداد و بعد از هر سخنرانی به روضهخوانی میپرداخت.
مومنی یادآور شد: این عالم ربانی در روضههای خود به مصیبت حضرت زینب (س) اشارههای متعددی داشت و در سخنرانیهای بسیار از شیوه زندگانی این بانوی کریمه یاد میکرد.
منبع : فارس