روزنامه ایمان در شماره روز سه شنبه 24 تیرماه خود مطلبی با عنوان دبیرستان معلم را دریابید! را در ستون نکته به چاپ رسانده است.
به گزارش قم نا ، در این مطلب می خوانیم:
دبیرستان معلم در میدان پیچک منطقه سالاریه واقع شده است. این دبیرستان به منظور بازسازی به مدت سه سال تعطیل بود. شنیده ها از منابع آگاه حاکی است که نوسازی و تکمیل تجهیزات آن هزینه ای بالغ بر سه میلیارد تومان برای آموزش و پرورش هزینه داشته است. دانش آموزانی که در این مدرسه تحصیل می کردند نیز طی این مدت به مدرسه راهنمایی شهید رجایی منتقل شده بودند.
حال بشنوید از یک تصمیم کارشناسی! دیگر مسوولان آموزش و پرورش قم؛ دبیرستان 15 کلاسه معلم در سال تحصیلی 93-94 در اختیار دانش آموزان شهرک های سالاریه، قدس و صفاشهر قرار گرفت ولی بر اساس تصمیمات مسوولان اداره کل، مجددا برای تبدیل فضای آموزش این دبیرستان به اداره؛ دیوارها و کلاس ها در حال تخریب می باشد.
واقعا چه تفکری پشت این تصمیم گیری هاست، برای ما جای سووال دارد؟! هنوز بچه ها در این محیط استقرار نیافته اند که مجددا سه کلاس چهارم پیش دانشگاهی تجربی و ریاضی و فیزیک آن باید آواره بلوار امین گردند. دبیرستان 15 کلاسه از آن ها گرفته می شود و به صورت موقت برای انجام ثبت نام و امور دانش آموزان به دبستان ابتدایی میثم تمار می روند، باز مجددا برای آغاز سال تحصیلی در کوچه 37 زنبیل آباد در یک مدرسه 9 کلاسه استقرار می یابند. به نظر شما این اقدامات در اذهان عمومی و فرهنگیان چه چیزی را تداعی می نماید؟ چرا فقط ناحیه 4 باید دستخوش تغییرات اساسی شود؟ آیا دیگر مناطق هیچ مشکلی ندارد؟ و چندین و چند سوال دیگر ...
اما بیایید از یک بعد دیگر به این مساله نگاه کنیم. تاوان این تخریب و بازسازی را چه کسی بپردازد؟ امروز آموزش و پرورش از نظر هزینه ای و حتی پرداخت قبوض آب، برق و گاز با مشکلات اساسی مواجه است.
از سوی دیگر تمام تصمیمات اداره ناحیه 4 آموزش و پرورش قم در سامان دهی فضاهای آموزشی متوسطه با در نظر گرفتن فضای آموزشی دبیرستان معلم در سال تحصیلی 94-95 انجام گردیده بود، ولی با انجام تغییر کاربری آموزشگاه به اداره تمام برنامه ریزی های آموزش متوسطه ناحیه 4 تا حدود زیادی تحت تأثیر این اقدام قرار گرفت. پاسخگوی بلاتکلیفی دانش آموزان و اولیاء آنان کیست؟ انجام چنین تصمیماتی در اذهان جامعه فرهنگیان و دانش آموزان و اولیای آنان جز عدم آرامش فکری و ذهنی و ایجاد اضطراب و تنش و دغدغه ثبت نام چیز دیگری را تداعی می کند؟!
از سوی دیگر کارشناسان معتقدند که احداث یک واحد اداری و سازمانی باید با در نظر گرفتن ساختار یا چارچوب خاصی باشد. محیطی که برای یک واحد اداری تعریف می شود باید دارای تمام پارامترهای لازم باشد، از جمله دسترسی راحت و آسان و محیط مناسب برای پارک خودروها. اماکن اداری پرتردد باید در مناطقی احداث شود که کمترین مزاحمت را برای مردم داشته باشد. احداث یک واحد اداری موجب تردد بالای مراجعه کنندگان خواهد شد که همین موضوع نارضایتی ساکنین را به دنبال خواهد داشت. حال آموزشگاه معلم بر اساس چه پارامترهایی برای تبدیل شدن به یک فضای اداری در نظر گرفته شده است، نکته ای است که باید مسوولان آموزش و پرورش به آن پاسخ دهند.
به نظر می رسد در این تصمیم گیری، تنها پارامتر سلیقه در نظر گرفته شده است؛ یعنی چون ما می گوییم که اینجا باید اداره باشد، پس بروید و مدرسه را تبدیل به فضای اداری کنید! در حالی که در تمامی پروژه های شهری باید جامع نگری لحاظ شود آن هم توسط کارشناسان خبره. ایجاد واحدهای اداری بدون در نظر گرفتن شرایط خاص و مناسب آن رهاوردی جز نارضایتی مردم و ناراحتی آن ها را به دنبال نخواهد داشت.
توصیه تمامی انبیا الهی از جمله امیرالمومنین(ع) به مشورت صحیح در نهج البلاغه آمده است هر کس با آگاهان مشورت کند در عقل های آنان شریک شده است و هر که خودرای ورزد به مصیبت و هلاکت مبتلا گردد.
منبع : ایرنا