از حاشیه های این کنگره اصلاح طلبان قم حضور برخی از مسئولین دولتی و مجریان انتخابات است که با توجه به نزدیکی انتخابات و لزوم بی طرفی مجریان انتخابات حضور فرماندار قم و مسئولان مرتبط با امر انتخابات در این همایش حزبی جای تامل دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم (قم نا) سه شنبه گذشته (10 تیرماه 94) اولین کنگره استانی حزب اراده ملت شاخه استان قم با سخنرانی حجتالاسلام سید حسین موسوی تبریزی دبیر سابق خانه احزاب کشور، «حسن رنجبر» عضو شورای سیاستگذاری حزب اراده ملت ایران اسلامی و همچنین «عطاءالدین قاسمی» دبیر حزب اراده ملت شاخه استان قم، در تالار اجتماعات فرهنگیان شهر قم برگزار گردید .
از حاشیه های این کنگره اصلاح طلبان قم حضور برخی از مسئولین دولتی و مجریان انتخابات چون «رضا سیار» فرماندار قم، «عیسی رضایی» مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان قم، «عباس شیرمحمدی» مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قم، «محمدرضا طلایی» مدیر کل جهاد و کشاورزی استان قم، «اسماعیل رستمی» معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قم می باشد که با توجه به نزدیکی انتخابات و لزوم بی طرفی مجریان انتخابات حضور فرماندار قم و مسئولان مرتبط با امر انتخابات استان قم در این همایش حزبی جای تامل دارد.
انتظار مردم این است که انتخابات در چارچوب قانون برگزارشود و اگر مقام دولتی می خواهد برای حزب و گروهش به دنبال برنامه ای باشد از سمت خود استعفا دهد و برای برگزاری سالم و صحیح انتخابات ، مجریان قانون پیشگام بوده و از هرگونه شائبه ای که می تواند تاثیرات منفی بر سلامت انتخاب داشته باشد دوری نمایند .
لازم بذکر است حجتالاسلام حسن روحانی در همایش فرمانداران سراسر کشور ضمن تاکید بر عدم ورود مدیران دولتی به مسائل حزبی گفت : اینکه دولت بخواهد به عنوان حامی از این حزب یا آن گروه وارد انتخابات شود، به هیچ عنوان چنین چیزی نخواهد بود. دولت، حزب و جناح نیست، فرای حزب و جناح است، مجری قانون است؛ باید قانون را اجرا کند.
حضور حجت الاسلام بنایی (معاون سیاسی استانداری قم که استعفایش بصورت رسمی پذیرفته نشده است و دبير جبهه پيروان خط امام و رهبري استان قم) در همایش اصلاح طلبان قم
«رضا سیار» فرماندار قم
جوابیه فرمانداری :
روابط عمومی فرمانداری قم پس از انتشار این خبر طی نامه ای برای این پایگاه اطلاع رسانی جوابیه ای به شرح ذیل ارسال نمود :
در بخشی از این جوابیه آمده است : فرماندار به حکم قانون وظیفه دارد ناظر بر همه انتخابات مجامع صنفی ، سیاسی ، حزبی ، انجمن ها ، تشکل ها و سازمان های مردم نهاد باشد.
ضمنا حضور فرماندار محترم به مدت پانزده دقیقه در آن مجمع به جهت نظارت مستقیم بر اجرای وظایف فرمانداری و کارشناسان مربوطه و همچنین ایجاد فضای همدلی و همزبانی با احزاب و جریان های سیاسی بوده است .