کد خبر ۲۷۴۲۴ ۱۳۸۹ بازدید انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۴۷
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران مطرح کرد:

ساماندهی حوزه‌های علمیه شهرستانها/ لزوم رفع عقب‌ماندگی حوزه قم

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: به پشتیبانی و تقویت حوزه‌های علمیه شهرستان‌ها نیاز داریم که وضعیت این حوزه‌ها به سامان جدی برسد.

به گزارش قم نا ، حجت‌الاسلام محمودرضا جمشیدی روز یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان قم که در اردوگاه حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد، اظهار کرد: حوزه‌های علمیه خواهران باید متخلق به اخلاق اسلامی و الگویی واقعی برای سایر زنان جامعه باشند.

وی با تأکید بر اینکه سیاست اولیه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران توسعه کیفی حوزه‌های علمیه خواهران است، ادامه داد: تاسیس چندین مدرسه در شهر قم و شهرهای مجاور از اقدامات کمی خوبی است که در طول این مدت انجام شده است، به دلیل اینکه ظرفیت اشباع نشده‌ای در استان قم وجود دارد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور افزود: بیش از ده سال در خارج از استان فعالیت های عمرانی وسیعی را در پیش گرفتیم که تأسیس مدارس جدید از نشانه های این فعالیت است.

حجت‌الاسلام جمشیدی با بیان اینکه تعداد اساتید خواهران رو به افزایش است، تصریح کرد: توسعه کیفی هیچ گاه متوقف نمی‌شود و باید توجه زیادی به دانش افزایی اساتید شود، زیرا در نظام آموزشی حوزه‌های علمیه رکن اصلی، استاد است.

وی با اشاره به اینکه در استان قم در این ده ساله تلاش زیادی نداشتیم، تصریح کرد: بعضی از مدارس استان قم در محل‌های کوچک و غیراستاندارد وجود دارد که باید بازسازی شوند و یا مدارس جدیدی تاسیس شود.

لزوم تأسیس مدارس آزاد برای حوزه‌های علمیه خواهران

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور عنوان کرد: مرکز آموزش های غیرحضوری و تربیت مدرس دو مرکز ملی هستند که در استان قم وجود دارد و باید در راستای پیشرفت بیشتر این دو مرکز گام های جدی برداریم.

حجت‌الاسلام جمشیدی اظهار داشت: بخش زیادی از انگیزه ها، روش ها و منش ها توسط استاد صورت می گیرد و اساتید به جایگاه کمی و کیفی از نظر ارتقاء سازمانی و جایگاه علمی پژوهشی فرهنگی برسند.

وی با بیان اینکه قم دارای ظرفیت های عمیقی است، ادامه داد: به پشتیبانی و تقویت حوزه‌های علمیه شهرستان‌ها نیاز داریم که وضعیت حوزه‌های علمیه خواهران شهرستان ها یک سامان جدی برسد و اختیارات حداکثری به مدیریت شهرستان‌ها واگذار شود.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران  کشوریادآور شد: حوزه‌های علمیه خواهران از حداکثر ظرفیت ها حداکثر بهره برداری را دارند.

تحصیل ۸۰ هزار طلبه در قم

حجت الاسلام جمشیدی با اشاره به اینکه ۸۰ هزار طلبه در قم وجود دارد و این ظرفیت زیادی است، اظهار داشت: عقب ماندگی حوزه‌های علمیه استان قم باید از نظر ظرفیت‌های پژوهشی و آموزشی طی یک دو سال آینده رفع شود.

وی با بیان اینکه در شهر قم نیازمند مدارس آزاد هستیم که سطوح عالی و خارج را برای خواهران ارائه کنند، ادامه داد: پژوهشکده رسمی مربوط به خواهران باید راه اندازی شود تا از ظرفیت های پژوهشگران حوزه‌های علمیه خواهران بهره بگیریم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: یکی از سیاست های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، توجه به کیفیت و کمیت حوزه‌های استان قم است.

منبع : مهر