مدیر مسئول انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب از چاپ کتاب درآمدی بر جامعه شناسی دین با زیرعنوان چشماندازهای کلاسیک و معاصر خبر داد.
به گزارش قم نا ، محمد روحانی با اشاره به کتاب درآمدی بر جامعه شناسی دین با زیرعنوان چشماندازهای کلاسیک و معاصر اظهار کرد: این اثر در 12 فصل آماده شده و فصل اول به چشماندازهای جامعهشناختی اشاره میکند که جامعهشناسی دین در آن معرفی شده و توضیحی در مورد جامعهشناسی کلاسیک در این فصل ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: در فصل دوم دین به مثابه یک پدیده تعریف و ابعاد آن مشخص شده و کارکردهای دین طرح بحث میشود.
مدیر مسئول انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به فصلهای دیگر کتاب درآمدی بر جامعهشناسی دین گفت: فصل دیگر جامعهشناسان کلاسیک و نظریههای آنها در مورد دین نام دارد که به طور طبیعی به آثار جامعهشناسی کلاسیک اشاره میشود.
وی خاطرنشان کرد: نویسنده در فصل دیگر که دین در جامعهشناسی معاصر نام دارد، به جامعهشناسان معاصر میپردازد، فصل پنجم روایات کلان، مدرنیته، پسا مدرنیته و سکولاریزاسیون نام دارد که وجوه مشخص مدرنیته، جهانی شدن و سکولاریزاسیون و تنوع دینی در سطح فردی و سازمانی را مطرح میکند.
روحانی ادامه داد: فصل ششم دین در حوزه عمومی است که به طور طبیعی نقش دین در حوزه عمومی و دین رسمی و مدنی را طرح بحث میکند.
وی یادآور شد: سازمانها و جنبشهای دینی از فصول دیگر مطرح شده در این کتاب است، دین، وحدت اجتماعی و تضاد اجتماعی و نژاد قومیت دین از مباحث دیگر کتاب است.
مدیر مسئول انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه این کتاب دامنه جامعهشناسی دین در چند دهه گذشته را به صورت کامل توضیح میدهد گفت: هدف اصلی کتاب آشنا کردن پژوهشگران و دانشجویان حوزههای علوم اجتماعی به ویژه جامعهشناسی، انسانشناسی و مطالعات فرهنگی و علوم سیاسی و حوزههای گوناگون مطالعات دینی است که به طرح مباحث و نظریههای مهمی در مورد موضوعات مهم میپردازد.
وی یادآور شد: نویسندگان این کتاب علاوه بر استفاده از پژوهشهای فراوان و ارائه نمونههای مستند بر نگاه تحلیلگرانه از آنچه بر فضای جامعهشناسی دین در جهان میگذرد، اصرار دارند.
کتاب درآمدی بر جامعهشناسی دین با زیر عنوان چشماندازهای کلاسیک و معاصر با ترجمه مجید جعفریان و ویراستاری علمی حسن محدثی است که به همت نشر ادیان وابسته انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با تیراژ هزار عدد چاپ شده است.
منبع : فارس